Huis voor Kopen in Alma, Canada

Alma, 80-82 Av. St-Pierre, Alma, QC G8B2R2, CA
Appartementencomplex • 5 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 235 m² • referentie: 27874254
€ 201.848
Welkom in deze prachtige Duplex, een stedelijke oase waar de charme van moderne renovatie samenkomt met de bruikbaarheid van de ideale locatie. Genesteld in een optimale buurt, is deze duplex zorgvuldig gerenoveerd om een luxe en eigentijdse leefruimte te bieden.

Zodra u over de drempel stapt, wordt u begroet door een warme en uitnodigende sfeer, waar verfijnde architectonische details harmonieus samengaan met moderne accenten. De ruime en lichte woonruimtes zijn perfect voor het ontvangen van familie en vrienden, of gewoon om te genieten van momenten van ontspanning.

De keuken, het ware hart van het huis, is zorgvuldig ontworpen en biedt zowel functionaliteit als esthetiek. Uitgerust met hoogwaardige afwerkingen, nodigt het uit tot het creëren van culinaire hoogstandjes terwijl het een gezellige ontmoetingsplaats is.

De slaapkamers zijn ware oases van rust en bieden comfort en rust voor rustgevende nachten. De badkamer, elegant gerenoveerd, biedt u een ruimte om te ontspannen, waar u nieuwe energie kunt opdoen na een drukke dag.

Deze Duplex is optimaal gelegen en biedt u gemakkelijk toegang tot alle diensten die u dagelijks nodig heeft. Van lokale bedrijven tot buurtscholen tot openbaar vervoer, alles is binnen handbereik om uw leven gemakkelijker te maken.

Wacht niet langer met het plannen van een bezoek, want als je eenmaal alles hebt ontdekt wat deze Duplex te bieden heeft, zul je ervan overtuigd zijn dat dit de plek is waar je wilt zijn. Woningen van deze kwaliteit en met deze locatie zijn zeldzaam en zullen snel een koper vinden. Aarzel niet om van deze gelegenheid gebruik te maken om van deze Duplex uw nieuwe thuis te maken



INSLUITSELS
--

UITSLUITINGEN
--

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers3
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer235 m²
Perceel838 m²

80-82 Av. St-Pierre, Alma, QC G8B2R2, CA , Alma

SoortHuis
Bouwjaar1952