4-kamer appartement in Petit-Saconnex

Genève
Appartement • 4 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 116 m² • 4de verdieping • referentie: GE-APT-117
€ 1.855.524
4 Kamer Appartement met Loggia en Parking, Budé Residence.

Dit 4-kamer appartement, gelegen op de 4e verdieping, is met voortreffelijke smaak gerenoveerd om een elegante en functionele leefruimte te bieden.

Zodra u de lobby betreedt, wordt u verleid door de warme en gastvrije sfeer. Aan de linkerkant creëert een grote open woonkamer met een aangrenzende keuken een gezellige leefruimte, ideaal voor het ontvangen van uw dierbaren en vrienden. Toegang tot een grote loggia van 13m2 vanuit de woonkamer laat u genieten van de frisse lucht en vrij uitzicht over de buurt.

Het nachtgedeelte, gelegen aan de rechterkant van de hal, biedt een oase van rust met twee mooie lichte slaapkamers. Elke kamer heeft een eigen en-suite badkamer, die comfort en privacy biedt aan de bewoners.

Een belangrijk voordeel van dit appartement is de aanwezigheid van een box parking, die een veilige en gemakkelijke parkeerplaats voor uw voertuig garandeert.
Mis de kans niet om in dit prachtige appartement te wonen dat comfort, elegantie en bruikbaarheid combineert. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen

Belangrijkste kenmerken:
Verdieping: 4e verdieping
Aantal stuks: 4
PBM-ruimte: 116m2
Loggia: 13m2
Balkon: 11m2
Parkeren: Box inbegrepen
Prijs: 1.820.000,-

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer116 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Parkeerplaats

Genève

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar1965