Huis voor Kopen in San Juan de los Terreros, Spanje

San Juan de los Terreros
Huis met terras • 4 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 145 m² • referentie: 21912/8253
€ 206.000
Corporación inmobiliaria, biedt te koop aan een prachtig herenhuis met drie verdiepingen in Puntal de Terreros. De woning heeft een enorm solarium terras met uitzicht over de hele baai van Terreros, van waaruit je de zee en de bergen, met uitzicht op het dorp, zijn de perfecte vormen, om alleen of in gezelschap, deze prachtige bevolking en het klimaat te genieten.

De woning heeft 4 slaapkamers, waarvan drie op de eerste verdieping, evenals een complete badkamer. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met eetkamer met uitzicht op zee door een groot raam en een volledig ingerichte onafhankelijke keuken. Op de begane grond is er een slaapkamer met raam, een compleet toilet en een berging.
Het heeft airconditioning in de grote slaapkamer en ook plafondventilatoren in de andere kamers.

Het gebied van San Juan de los Terreros is een stad die behoort tot de Almeria-gemeente Pulpí, het heeft uitstekende verbindingen met alle diensten, zoals een goede verbinding met de snelweg Vera-Cartagena, op slechts 15 minuten van de stad Águilas. Het gebied heeft ook een polikliniek, apotheken, sportvelden, supermarkten, parken, kinderspeelplaatsen. Het heeft ook een van de beste stranden in de omgeving en een grote verscheidenheid aan indrukwekkende baaien en stranden met fijn wit zand en is omgeven door landelijke gebieden die de aantrekkingskracht vergroten als een stedelijke ontwikkeling van hoge kwaliteit op slechts een paar meter van het strand en het stadscentrum.

Corporación Inmobiliaria is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in het bemiddelen bij de aan- en verkoop van onroerend goed. We hebben momenteel een kantoor in Águilas, in de wijk Plaza de España.
Vijfentwintig jaar ervaring garanderen onze professionaliteit en striktheid in de ontwikkeling van onze commerciële activiteit.
We zijn momenteel gevestigd in de steden Murcia, Lorca, Águilas, de kust van Almería en Orihuela Costa, en we hebben ook een brede portefeuille van eerste en tweedehandse eigendommen tot je beschikking.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer145 m²
Airconditioning
Alarm
Balkon
Gemeubileerd
Terras

San Juan de los Terreros

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Bergzicht
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens