15 Slaapkamers - Villa - Te Koop

Jávea
Eigendom • 15 kamer(s) • 15 bed. • 13 bad. • 1052 m² • referentie: 007734
€ 1.890.000

Een zeldzame kans om een uniek landgoed te verwerven met in totaal 15 slaapkamers verdeeld over twee gebouwen. Het landgoed wordt met succes gerund als een verhuurobject/retraite en biedt 3 tweepersoonsslaapkamers in een villa en nog eens 12 suites in het hoofdgebouw.
Ideaal gelegen in een rustige omgeving, omringd door het platteland en toch op slechts 1,5 km van de oude binnenstad van Javea. Het zeer goed gepresenteerde pand ligt op een vlak priveperceel van meer dan 3000 meter op het zuiden.
Het kleinere gebouw, dat momenteel wordt bewoond door de beheerders van het landgoed, heeft een eigen aangelegde tuin. De villa heeft 2 tweepersoonsslaapkamers op de benedenverdieping met een open woonruimte en een grote suite met kleedkamer op de eerste verdieping.
Het hoofdgebouw is verdeeld met 9 onafhankelijke gastensuites op de begane grond, waarvan er 6 aan elkaar grenzen, ideaal voor gezinnen. Op dit niveau hebben we ook een lounge, een prachtige grote overdekte veranda (Naya) met mooie terracotta vloeren samen met tosca bogen en balkenplafonds, dan ook de grote keuken-eetkamer en bar. Onder de keuken is er een grote kelder van 130m2, de ideale plek voor opslag.

Ruimten

Kamers15
Slaapkamers15
Badkamers13

Oppervlaktes

Woonkamer1052 m²
Perceel3100 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Terras
Tuin
Zwembad

Jávea

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens