Huis voor Kopen in Jávea, Spanje

Jávea
Huis • 15 kamer(s) • 15 bed. • 13 bad. • 1052 m² • referentie: VM9994-ICB
€ 1.890.000
Een zeldzame kans om een uniek pand te verwerven met in totaal 15 kamers verdeeld over twee gebouwen. Met succes beheerd als een verhuur / pensioneringswoning, biedt het landgoed 3 tweepersoonsslaapkamers in één villa, vervolgens nog eens 12 suites in het hoofdgebouw voor maximaal 26 personen.
Ideaal gelegen in een rustige omgeving, omringd door het platteland, maar op slechts 1,5 km van het oude centrum van Jávea, ligt het zeer goed gepresenteerde pand op een eigen vlak perceel op het zuiden van meer dan 3000 meter.
Het kleinere gebouw, dat momenteel wordt bewoond door de beheerders van het landgoed, biedt een eigen aangelegde tuin met de villa met 2 slaapkamers op het lagere niveau met een open woonkamer en vervolgens een master suite met kleedkamer op de 1e verdieping.
Het hoofdgebouw is verdeeld met 9 onafhankelijke suites op de begane grond, waarvan er 6 onderling verbonden zijn, ideaal voor gezinnen. Op dit niveau hebben we ook een woonkamer, een mooie grote overdekte veranda (Naya) met prachtige terracotta vloeren, evenals tosca bogen en balkenplafonds, dan ook de grote keuken-eetkamer en de bar. Onder de keuken is een grote kelder van 130m², ideale opslagplaats.
De bovenste verdieping bestaat uit een grote onderscheidende ronde woonkamer, deze prachtige ruimte geeft de indruk het hart van het huis te zijn, met prachtige functies zoals terracotta vloeren, balkenplafonds en vele gebogen ramen met een prachtig uitzicht op de vallei en de Montgo. Boven deze woonkamer is een heerlijk dakterras, de perfecte plek om te ontspannen. Op dit niveau is er een onafhankelijk appartement met 2 grote slaapkamers, bestaande uit een eigen woonkamer en een keuken met een eigen terras. Er is ook nog een gastensuite op dit niveau.
Buiten hebben we de 2 zwembaden, een kinderbad en de grootste, ernaast is er de barbecue / eethoek grenzend aan het gazon en in de schaduw van de prachtige palmbomen.
Dit unieke perspectief biedt een belegger de mogelijkheid om een echt zeldzaam onroerend goed te verwerven. Er zijn geen andere vergelijkbare op zo'n plek. Het is de perfecte plek voor meerdere doeleinden, retraites voor verschillende soorten vakanties zoals yoga, fietsen, gezondheidsretraites en nog veel meer.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze woning.

Ruimten

Kamers15
Slaapkamers15
Badkamers13

Oppervlaktes

Woonkamer1052 m²
Tuin3100 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Tuin

Jávea

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens