Exclusief mandaat: Secure Residence op slechts 800 meter lopen van het strand

Jeffreysbaai
Huis • 4 bed. • 3 bad. • 231 m² • referentie: e198544e-1c2b-49cb-b80c-3f88e90a35bb
€ 109.154

Welkom in dit veilige toevluchtsoord, op slechts een steenworp afstand van het strand, genesteld in de rustige doodlopende straat van Paradise Beach.

Deze residentie beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers (2 en-suite), een studeerkamer, een elegante keuken en een uitnodigende open woon / eetkamer die naadloos aansluit op een afgesloten braairuimte met een zwembad. Geniet van het gemak van directe toegang vanuit de tandemgarage naar het huis, aangevuld met geautomatiseerde poorten en een drive-through garage die naar de achtertuin leidt. Daarnaast is er een tank van 2500 liter geïnstalleerd om de beschikbaarheid van water te garanderen. Veiligheid staat voorop, met CCTV-camera's die aan de tv zijn gekoppeld voor extra gemoedsrust. Boven wacht een slaapkamer, compleet met een en-suite badkamer, balkon en een eigen ingang.

Bovendien beschikt het pand over een 8-kanaals CCTV-systeem voor bewaking ter plaatse met mobiele toegang, een studeerkamer, generatoromschakeling op het verdeelbord en ligt het op slechts 5 minuten rijden of 800 meter van het strand. Daarnaast zijn er 2 hoofdpoorten en 1 garagedeur die met een afstandsbediening wordt bediend voor extra gemak en veiligheid.

Geniet van de geneugten van het vermaak bij de braai en het zwembad in deze uitnodigende omgeving.

Paradise Beach staat bekend als een van de veiligste buurten van het land, met vrijwel geen criminaliteit.

Paradise Beach strekt zich uit over vijftien kilometer en biedt eenzaamheid, een glimp van dolfijnen en een zandkwaliteit die vergelijkbaar is met de mooiste stranden ter wereld. Zijn pure pracht plaatst het ongetwijfeld bij de beste 5 stranden ter wereld , volgens Tripadvisor.


Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers3
Garages (binnen)2
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlaktes

Woonkamer231 m²
Perceel747 m²
Alarm
Balkon
Garage
Internet
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue

Jeffreysbaai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Strand
Northwest oriëntatie
ID7002001-54181