7 slaapkamer landgoed te koop in Santa Vitória en Mombeja, Beja

Santa Vitória
Boerderij • 7 kamer(s) • 7 bed. • 7 bad. • 491 m² • referentie: PT-126891025-4
€ 890.000
Beschrijving

PLATTELANDSTOERISME in het Modality Country House IN SANTA VITORIA, BEJA
3 Gebouwen I 7 Suites I Zwembad I 3762m
* Hoofdgebouw
Bestaande uit een eetkamer geïntegreerd in de woonkamer plus een charmante tv-kamer met een kachel, ideaal voor de koudste dagen, waardoor een harmonieuze, gezellige en gezellige ruimte ontstaat
Met veel natuurlijk licht zorgt deze prachtige omgeving voor een perfecte interactie tussen de binnen- en buitenruimtes, met een prachtig uitzicht op het LANDSCHAP en het ZWEMBAD.
Een volledig uitgeruste moderne keuken, waar in een van de gangen een op maat ontworpen wastafel staat. in Rosa Aurora marmer.
* Tweede gebouw
Samengesteld uit 07 SUITES, waarbij elke suite zijn eigen inrichting heeft, sommige met muren bedekt met natuurkurk, wat een uitstekend akoestisch comfort biedt. en perfecte thermische isolatie. De suites zijn uitgerust met airconditioning, haardroger, douche, indirecte verlichting, stopcontacten, Wi-Fi en directe toegang tot de tuin en het zwembad.
* Derde gebouw
Open magazijn met een oppervlakte van 200m², dat kan worden omgebouwd tot een restaurant, meer kamers, SPA, binnenzwembad, fitnessruimte, enz. Het heeft geschikte kenmerken voor de uitvoering van andere activiteiten, afhankelijk van de behoeften van elke investeerder, fotovoltaïsche panelen zijn geïmplementeerd, het zal A worden.
Het sanitair warm water heeft twee tanks van 300 liter die worden verwarmd door elektrische verwarmingselementen en ook door zonne-energie. Panelen.

Behaalde certificeringen:
ANP Partners/ WWF en SPEA (Portugese Vereniging voor de Studie van Vogelvoeding) Uniek toerisme in landelijke gebieden van Alentejo en Ribatejo met dit zegel; de 10 beste invoegprojecten op het gebied van toerisme in 2022);

Er wordt naar verwezen in verschillende tijdschriften en sociale netwerken, zoals NIT, MAGG, Boa Cama, Boa Mesa (2021 en 2022), Time Out Lissabon en Porto en vorig jaar werd het gepubliceerd in een artikel geschreven door een Blogger (beschouwd als een van de top 10 Interior Design Bloggers in het VK), onder anderen.
Gelegen op 200 meter van Barragem do Roxo en alle natuurlijke ruimte eromheen. Rondom kunt u zich ook richten op natuursporten (kanoën, fietsen, wandelen, vogels kijken, stand up paddle).
Het ligt op slechts 135 km van Lissabon, 20 km van Beja en 100 km van de luchthaven van Faro
Uitstekende zakelijke KANS , voor degenen die willen profiteren, of het zelfs willen omtoveren tot het huis van hun DROMEN, kunnen genieten van rust en contact met de natuur, waar charme en verfijning perfect samengaan met de charme van de Alentejo.
Mis deze KANS niet om te genieten van het beste dat ALENTEJO te bieden heeft!
PLAN NU EEN BEZICHTIGING!

Ruimten

Kamers7
Slaapkamers7
Badkamers7

Oppervlaktes

Woonkamer491 m²
Perceel3762 m²
Intern540 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Gastensuites
Zwembad

Santa Vitória

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraad
A
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A