Prachtig pand van twee huizen

1804 Corsier-sur-Vevey
Huis • 7.5 kamer(s) • 220 m² • referentie: WY7A-WVM8-42
€ 1.719.382
Deze twee onafhankelijke huizen, naast elkaar gelegen, bieden een unieke kans om te wonen in een uitzonderlijke omgeving, waarbij privacy, rust en een adembenemend uitzicht op het Meer van Genève worden gecombineerd. Elk van deze huizen is zorgvuldig ontworpen om een comfortabele leefruimte te bieden en tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van de omgeving volledig vast te leggen.

Het hoofdgebouw van 5,5 kamers van 180m2 biedt uitzonderlijke leefruimtes, waaronder een kamer van ca. 75m2 met een prachtige open haard en hoge plafonds. Het interieur is ingericht met hoogwaardige materialen en elegante afwerkingen, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat. Bewoners kunnen genieten van alle moderne gemakken terwijl ze omringd zijn door de natuur.

Het bijgebouw heeft een zeer mooi 2,5 kamer appartement van 40m2 en een terras om te genieten van avonden met familie of vrienden.

De woningen zijn omgeven door een zorgvuldig aangelegde tuin en bieden een eigen buitenruimte waar bewoners kunnen ontspannen, buitenactiviteiten kunnen organiseren of gewoon kunnen genieten van de omringende rust. De onmiddellijke nabijheid van het bos voegt een rustgevende dimensie toe aan het geheel en creëert een serene sfeer die bevorderlijk is voor contemplatie en ontspanning.

Merk op dat deze tijdloze woning een gewone oven, een ruimte voor een carnotzet, een grote gewelfde kelder en vele parkeerplaatsen voor uw gasten omvat.

Het is de ideale gelegenheid om in een unieke omgeving te wonen met behoud van enige onafhankelijkheid door dicht bij voorzieningen te blijven. Kortom, deze twee huizen bieden een buitenaardse ervaring, waarbij modern comfort en rust worden gecombineerd door dicht bij voorzieningen te zijn met een prachtig uitzicht op het meer.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit charmante pand. Neem nu contact met ons op om een bezoek te plannen en het volledige potentieel van dit zeldzame object op de markt te ontdekken

Cédric Bovey - +41 79 436 01 06 - Duo Immobilier

Ruimten

Kamers7.5
Verdiepingen1

Oppervlaktes

Woonkamer220 m²
Totaal1113 m²

Corsier-sur-Vevey

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Meerzicht
SoortHuis
Bouwjaar1900
Renovatiejaar2002