Villa's met zee- en bergzicht in Finestrat, Alicante

Alicante
Huis • 4 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 225 m² • 1de verdieping • referentie: ALC-00328-18323
€ 670.000
Stijlvolle villa's met schilderachtig uitzicht op de zee en de bergen in Finestrat zijn beschikbaar voor verkoop

Ontdek deze prachtige villa's gelegen in de charmante gemeente Finestrat, Alicante. Deze villa's, gelegen in de beroemde regio Costa Blanca, genieten van een heerlijk klimaat, een verrukkelijke keuken, prachtige stranden en een breed scala aan recreatieve diensten. Finestrat, een typisch Spaanse stad grenzend aan de bruisende toeristische bestemming Benidorm, biedt een boeiende skyline, levendige stranden en een levendige sfeer.

Villa's te koop in Finestrat Alicante zijn gunstig gelegen op slechts 5 minuten rijden van Benidorm, waar u een overvloed aan voorzieningen vindt, waaronder winkelcentra, supermarkten, disco's, pubs, strandbars, diverse restaurants, spannende themaparken en medische centra . Bovendien kan de luchthaven van Alicante binnen 40 minuten rijden worden bereikt via de snelweg AP-7.

Deze villa's benadrukken privacy als hun belangrijkste aantrekkingskracht en beschikken over een scala aan aantrekkelijke kenmerken. Met 3 of 4 slaapkamers beschikt elke woning over een open gemeenschappelijke ruimte die de keuken, het eetgedeelte en de woonkamer omvat. Verder bieden de villa's 3 of 4 badkamers uitgerust met vloerverwarming, een solarium, een royale tuin met privézwembad en uitnodigende terrassen.


ALC-00328

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers4
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer225 m²
Totaal225 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad

Alicante

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens