Appartement voor Kopen in Calafell, Spanje

Calafell
Penthouse • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 102 m² • referentie: 869-17/1455
€ 198.000
Welkom bij exclusiviteit en verhoogd comfort in dit prachtige duplex penthouse met twee slaapkamers! Met nauwgezette aandacht voor detail herdefinieert dit huis elegantie en functionaliteit.
Bij binnenkomst op de begane grond ontdekt u een lichte woon-eetkamer die uitnodigt tot ontspanning en entertainment. De twee tweepersoonsslaapkamers zijn ontworpen met een moderne twist en zijn voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten, die georganiseerde en esthetisch aangename opbergruimte bieden.
De aparte keuken, uitgerust met inbouwapparatuur, is een culinaire hoek waar praktisch en design samenkomen. De complete badkamer op deze verdieping heeft een moderne en functionele stijl en biedt een oase van rust.
De eerste verdieping wordt gepresenteerd als een charmante zolder met op maat gemaakte kasten, die veelzijdigheid en extra ruimte bieden. Hoewel deze ruimte niet officieel als een kamer wordt beschouwd onder het certificaat van bewoning, is deze ruimte perfect om aan uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om een extra woonkamer, werkruimte of zelfs een creatieve ruimte.
Daarnaast vindt u op deze verdieping nog een complete badkamer, met een eigentijds design dat elegantie en functionaliteit combineert. Vanaf de zolder heeft u toegang tot een klein maar charmant terras, waar u kunt genieten van momenten van rust en uitzicht op de omgeving.
Het huis is voorzien van verwarming op aardgas, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer in elke hoek. Bovendien heeft het een parkeerplaats op hetzelfde terrein, wat comfort en veiligheid biedt voor uw voertuig.
Dit duplex penthouse ligt op een toplocatie en combineert moderniteit met charme en biedt een unieke ruimte die past bij uw levensstijl. Mis de kans niet om luxe en comfort te ervaren in dit exclusieve duplex penthouse. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw nieuwe huis te ontdekken!

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer102 m²
Lift

Calafell

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens