Ontdek uw droomretraite op een steenworp afstand van de zee! Uw oase van rust en comfort wacht op u!

Miami Platja, Av. Berlín, 13, 43892 Miami Platja, Tarragona, Spain
Villa • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 350 m² • Begane grond
€ 755.000
€ 860.000-105.000

Ontdek de charme en het comfort in deze spectaculaire vrijstaande villa gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke urbanisatie op slechts 2 minuten rijden van het pittoreske kristalstrand!

Hoogtepunten:

Hoofdverblijf: Lichte ruimtes vol natuurlijk licht die een gezellige sfeer creëren. Moderne en functionele keuken, perfect voor fijnproevers. Ruime en comfortabele woonkamer, ideaal om te genieten van momenten met familie en vrienden. Vier elegante slaapkamers en drie badkamers, ontworpen voor maximaal comfort en privacy.

Vrije tijd en entertainment: Privézwembad omgeven door een weelderige tuin, dat een oase van rust en ontspanning biedt. Barbecueplaats buiten, perfect om het hele jaar door te genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Ruime terrassen en buitenruimtes, ideaal voor vergaderingen en feesten.

Exterieur voorzieningen: Ondergrondse parkeerplaatsen voor meerdere voertuigen, die comfort en veiligheid garanderen. Zorgvuldig aangelegde privétuin, vol met planten en bloemen die zorgen voor rust en schoonheid. Veiligheid en privacy zijn in het hele pand gegarandeerd, voor absolute gemoedsrust.

Bevoorrechte locatie: Gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar rust en stilte. Op slechts 2 minuten rijden van het kristalheldere strand, waar u op elk moment kunt genieten van de zee en de zon. Snelle toegang tot lokale voorzieningen, winkels en restaurants, voor een handig en comfortabel dagelijks leven.

Deze charmante vrijstaande villa biedt een uitzonderlijke levensstijl, waarbij de sereniteit van een rustige locatie wordt gecombineerd met de nabijheid van moderne gemakken. Mis de kans niet om hier uw nieuwe thuis van te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en te genieten van het leven in dit prachtige pand aan de kust!

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlaktes

Woonkamer350 m²
Perceel1200 m²
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Gastensuites
Intercom
Internet
Satelliet-tv
Tennis
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Wijnkelder
Yogastudio
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Av. Berlín, 13, 43892 Miami Platja, Tarragona, Spain, Miami Platja

Southeast oriëntatie
SoortHuis
OmgevingPlatteland, Goen, Kalm, Woonwijk
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens