Price Reduction! Fantastic & Successful Downtown Boquete Hotel

Boquete
Hotel • 14 bed. • 10 bad. • 899 m²
€ 1.111.485
€ 1.389.588-278.103

Hotel Central Boquete presenteert een aantrekkelijke vastgoed investeringsmogelijkheid in het prachtige en groeiende Boquete, Panama. Met een zeer toplocatie in het centrum, een gevestigde stroom van klanten en veelbelovende investeringsvooruitzichten, vertegenwoordigt het te koop staande hotel een felbegeerde kans.

Het hotel is vrij groot.  Met een oppervlakte van ongeveer 9.700 vierkante meter heeft het gebouw veel ruimte.  Het beschikt over 14 kamers en in totaal 19 bedden (waarvan 10 kamers met eigen badkamer), elk smaakvol ingericht en uitgerust met moderne voorzieningen. Er zijn drie soorten kamers om aan verschillende behoeften te voldoen: individuele kamers, twee- en driepersoonskamers die gemakkelijk geschikt zijn voor gezinnen of groepen en een kamer die is ontworpen voor gasten met een handicap.

Voor liefhebbers van gastronomie is de toplocatie van het hotel ongeëvenaard. Boquete's diepte van fantastische restaurants is echt geweldig.  Veel van de beste liggen op slechts een korte wandeling van Hotel Central Boquete.  Met zoveel gerenommeerde etablissementen in de buurt, kunnen investeerders gebruik maken van de allure van Boquete's culinaire scene om potentiële klanten en huurders aan te trekken. De locatie is echt ideaal voor een hotel in Boquete dicht bij de voorzieningen van de stad.

Het hotel zelf is perfect geschikt voor toeristen die willen genieten van de attracties van Boquete.  De rijke, houten elementen op de muren en plafonds zijn een eerbetoon aan de tropische bergomgeving.

Het uitzicht vanuit het hotel is werkelijk schitterend.  Het enorme balkon rondom biedt gasten vele uitkijkpunten om te genieten van de tropische pracht.  Een enorm, overdekt terras is een andere favoriete buitenruimte voor bezoekers.  Het ligt direct aan het grote grasveld, ideaal om te spelen, te zonnebaden of gewoon te ontspannen.  Een jacuzzi-achtig bad lonkt hier en voegt nog een plezierige plek toe om het panoramische uitzicht in u op te nemen. Het is de ultieme plek om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen.

De gemeenschappelijke ruimtes van het pand zijn ontworpen om gemeenschap en ontspanning te bevorderen. Er zijn buitenruimtes en een coffeeshop / souvenirwinkel voor extra inkomsten die zelfs een drive-through heeft die een uniek tintje geeft aan het aanbod van de accommodatie.

Gezinnen die met kleintjes reizen, zullen de speciale kinderspeelplaats waarderen, waar jonge avonturiers hun fantasie de vrije loop kunnen laten in een veilige en bewaakte omgeving.
Er zijn parkeerplaatsen en meubels zijn ook inbegrepen.

Boquete is een wereldberoemde en groeiende toeristische bestemming.  Het is favoriet en uitgelicht door internationale publicaties en heeft een gestage en versnellende snelle ontwikkeling doorgemaakt.

Hotel Central Boquete's toplocatie te midden van de bergen van Boquete positioneert het als een ideale investeringsmogelijkheid voor onroerend goed.  Dit onroerend goed te koop is aantrekkelijk voor veeleisende investeerders die op zoek zijn naar zowel vermogensgroei als een stabiel inkomenspotentieel.

"Wat een geweldige ervaring" "Vijf van de vijf sterren" – James Orr & David Bottisti

Voor meer informatie, een uitgebreidere beschrijving en actuele prijzen voor deze woning kunt u terecht op de website van Casa Solution.

Ruimten

Slaapkamers14
Badkamers10

Oppervlaktes

Woonkamer899 m²
Perceel1375 m²

Boquete

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.