Appartement voor Kopen in Ponta Delgada, Portugal

Ponta Delgada
Appartement • 6 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 127.47 m² • referentie: 391611046
€ 525.000
Appartementen met 3 slaapkamers in de ontwikkeling Ernesto do Canto. Ruimte gecreëerd in perfecte harmonie met de omgeving. Gelegen in het centrum van Ponta Delgada, biedt deze ontwikkeling elegantie, levenskwaliteit en veiligheid aan haar bewoners.
Er zijn slechts 4 appartementen beschikbaar.

De nabijheid van Mercado da Graça in Ponta Delgada biedt verschillende voordelen, zoals gemakkelijke toegang tot verse en lokale producten, een verscheidenheid aan gastronomische opties, direct contact met lokale producenten en handelaren, en het mogelijk maken van een verrijkende culturele ervaring bij het verkennen van een van de traditionele markten in de regio.
Bovendien kan de nabijheid van de markt ook snelle en praktische aankopen vergemakkelijken, wat bijdraagt aan een gezondere en duurzamere levensstijl.

Het ligt op 3 minuten van het historische centrum van de stad Ponta Delgada, waar u de festiviteiten van Senhor Santo Cristo dos Milagres kunt bekijken die jaarlijks plaatsvinden op de vijfde zondag na Pasen, dit is het grootste religieuze evenement op de Azoren en trekt duizenden gelovigen en toeristen.
Religieuze festiviteiten in de naam van de Goddelijke Heilige Geest worden gevierd in verschillende parochies van Ponta Delgada in de periode van Pasen tot Pinksteren.
 

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer127.47 m²

Ponta Delgada

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens