Appartementen Dichtbij de Jachthaven in Istanbul Beylikdüzü

Dereağzı
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 103 m² • referentie: IST-01528-36061
€ 300.322
Chique Appartementen in een Complex met Zwembad in Istanbul Beylikdüzü

De appartementen zijn gelegen aan de Europese kant van Istanbul. Beylikdüzü heeft een kust aan de Zee van Marmara. De attractie groeit snel richting de regio vanwege de nieuwe jachthaven.

Met zijn prestigieuze locatie TEKCE biedt appartementen te koop aan in Istanbul, Beylikdüzü. Appartementen te koop in Istanbul, Beylikdüzü gelegen op 2 km van het strand en de zee, 3,5 km van de jachthaven van Beylikdüzü, 4 km van de snelweg E-5, metrobüs en Marmara Park Mall, 5 km van de jachthaven van Büyükçekmece, 6 km van het meer van Büyükçekmece, 6,5 km van het Küçükçekmece-meer en op 33 km van de luchthaven van Istanbul.

De appartementen bevinden zich in een complex dat uit 3 blokken bestaat. Het project omvat een binnenzwembad, groene zones met sierbaden en tuinhuisjes, wandelpaden, aangelegde gebieden, een moderne fitnessruimte, sauna's, kinderspeelplaatsen, overdekte parkeerplaats, 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's.

De appartementen bieden een open keuken en aparte keukenmogelijkheden. Interieurdelen zijn voorzien van inbouwset, high speed internet infrastructuur, stalen deur, laminaat en keramische vloeren, douchecabine, pvc ramen en balkondeur.


IST-01528

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer103 m²
Totaal138 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet
Parkeerplaats

Dereağzı

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024