Huis voor Kopen in Albufeira, Portugal

Albufeira
Eigendom • 10 kamer(s) • 6 bed. • 4 bad. • 279.27 m² • referentie: TAMM2314VE
€ 795.000
Ontdek dit boeiende pand op een terrein van 4160 m2, gracieus gelegen in de rustige buitenwijken van Paderne, en biedt een werkelijk uitzonderlijke en panoramische ervaring. Dit ruime huis met ontzagwekkende vergezichten op de natuur en de verre zee aan de horizon belooft een idyllisch toevluchtsoord, zodat u harmonieus kunt samenleven met de schoonheid van de natuur.

Als u de begane grond betreedt, wordt u begroet door een royale woonkamer die warmte en comfort uitstraalt. De volledig uitgeruste keuken staat klaar om aan al uw culinaire wensen te voldoen, terwijl de lichte eetkamer een prachtig uitzicht biedt, waardoor elke maaltijd een genot wordt. Op deze verdieping wacht een waar toevluchtsoord met een ensuite hoofdslaapkamer, compleet met een eigen badkamer en een gezellige woonkamer, waardoor een privé-oase voor ontspanning ontstaat. Een handige gastenbadkamer maakt dit niveau compleet en zorgt voor optimaal comfort en gemak.

Als u naar de eerste verdieping gaat, ontdekt u nog een ruime woonkamer versierd met adembenemende vergezichten, die een perfecte plek bieden om te ontspannen en u te vergapen aan de wonderen van de natuur. Vier extra slaapkamers sieren deze verdieping, elk met een serene sfeer, perfect voor een rustige nachtrust.

Een uitgestrekt terras wacht op u, ideaal om buiten te dineren of barbecuebijeenkomsten te organiseren, waar u en uw gasten kunnen genieten van de heerlijke sfeer en samen speciale momenten kunnen koesteren. Het tweede terras omarmt een verfrissend zwembad en nodigt u uit om te genieten van het koele water en blijvende herinneringen te creëren met familie en vrienden.

Bovendien beschikt deze woning over zonnepanelen voor het verwarmen van water, in lijn met de milieubewuste levensstijl.

Het gemak van een garage met twee boxen zorgt voor voldoende parkeergelegenheid en veilige opslag voor uw spullen.

Aan het pand is een groot stuk grond verbonden dat geschikt is voor een toekomstige tennisbaan of iets dergelijks.

Grijp de kans om van deze buitengewone woning uw permanente verblijfplaats te maken, of geniet van een onvergetelijke vakantie, omringd door de naadloze mix van rust en natuurlijke pracht die het te bieden heeft.
Dit uitzonderlijke landgoed belooft een oase van rust en belooft een uitstekende gelegenheid die gemak, rust en de ongeëvenaarde allure van de natuur combineert.

Dit prachtige huis biedt een uitstekende gelegenheid voor een lucratieve Bed and Breakfast (BB) investering, aangezien de betoverende omgeving, ruime indeling en schilderachtige omgeving het een onweerstaanbare keuze maken voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ontsnapping. De ruime accommodatie, inclusief de meerdere slaapkamers met een schilderachtig uitzicht, maakt het mogelijk om gasten in het grootste comfort en stijl te ontvangen.
Ook als u op zoek bent naar een privéoase voor uw eigen plezier, is dit huis een droom die uitkomt.

Of u nu een bloeiende BB-onderneming voor ogen heeft of een persoonlijk toevluchtsoord wenst, dit huis staat als een mooie en veelzijdige investering die charme en allure uitstraalt. Omarm het potentieel voor zowel een lonende zakelijke onderneming als een betoverend toevluchtsoord op maat van uw wensen, waardoor het een nog aantrekkelijkere en veelzijdigere kans voor u wordt.

Kom en bezoek dit kleine paradijs!

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers6
Badkamers4
Garages (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer279.27 m²
Garage
Zwembad

Albufeira

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens