Villa met 4 slaapkamers, privézwembad en garage

Dénia, Avenida Rafol
Villa • 8 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 189 m² • referentie: Immo-CB-390-2
€ 390.000

Charmante villa van 189m2 gebouwd op een omheind perceel van 1021m2 met panoramisch uitzicht op de heuvels, het natuurpark en de zee.

Deze gerenoveerde woning bestaat uit een mooie woonkamer met insert open haard, een eetkamer, een overdekt terras, een moderne ingerichte keuken, een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, een doucheruimte en een hoofdslaapkamer met aangrenzende badkamer. Alle kamers zijn voorzien van omkeerbare airconditioning (warm en koud).

Het prachtige terras toegankelijk vanuit de eetkamer heeft een verwarmd privézwembad van 8x4m dat niet over het hoofd wordt gezien.

In de kelder zijn er twee aangrenzende tweepersoonsslaapkamers met een doucheruimte en een garage van 24m2.

De tuin is omheind en is prachtig beplant met mediterrane planten. Het is uitgerust met een automatisch bewateringssysteem en vereist weinig onderhoud. U zult de verschillende ontspannings- en recreatiegebieden rond de villa waarderen.

De woning biedt zeer mooie voorzieningen: gerenoveerd, omkeerbare airconditioning (koud en warm) in alle kamers op de begane grond, modern uitgeruste keuken, open haard, verwarmd privézwembad, aluminium ramen, elektrische rolluiken, overdekte en onoverdekte terrassen, automatische poort en garagedeur, omheind perceel, panoramisch uitzicht, satelliet-tv, internet...

De woonwijk Monte Pego ligt op ongeveer 18 minuten van het centrum van Denia, 10 minuten van grote zandstranden en 5 minuten van lokale winkels en supermarkten. Restaurants en bars zijn het hele jaar door geopend. Voor golfliefhebbers ligt Monte Pego op 10 minuten van de prachtige golfbaan Oliva Nova, ontworpen door Ballesteros. Monte Pego ligt op een uur van de luchthavens van Valencia en Alicante en op 10 minuten van afrit 62 van de snelweg A7.

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers4
Badkamers3
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlaktes

Woonkamer189 m²
Perceel1021 m²
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Gastensuites
Internet
Satelliet-tv
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Avenida Rafol, Dénia

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op heuvels
Panoramisch weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar1988
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens