Huis voor Kopen in Drummondville, Canada

Drummondville, 3000 Ch. du Golf O., Drummondville, QC J2B8A8, CA
Huis • 4 bed. • 3 bad. • 389 m² • referentie: 10424394
€ 1.560.213
Hier is een uitzonderlijke woning met alles om aan de hoogste eisen te voldoen. Deze woning aan het water heeft een indrukwekkende residentie met 4 slaapkamers, 3 badkamers, 2 damestoiletten, een garage, een ingegraven zwembad en de rivier de Saint-François als achterbuurman. Om nog maar te zwijgen van de onafhankelijke loft op de 2e verdieping om aan alle behoeften te voldoen! Allemaal gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen met hoogwaardige materialen en state-of-the-art domoticasystemen.

Welkom in dit ongelooflijke uitzonderlijke huis van meer dan 2 hectare en biedt een luxe en unieke ervaring die voldoet aan de hoogste normen. Dit majestueuze pand omsluit een prachtige tijdschriftwaardige residentie, met verfijnd design en opmerkelijke architectuur. Dit alles wordt begrensd door het bevaarbare water, de rivier Saint-François.
Gelegen in het hart van dit uitgestrekte pand, ontdekt u een woning met 4 slaapkamers, vergezeld van een aangebouwde dubbele garage, waardoor een royale en harmonieuze leefruimte ontstaat. Elk hoekje en gaatje van dit huis is met nauwgezette zorg ontworpen, waarbij modern comfort en tijdloze elegantie worden gecombineerd, met behulp van hoogwaardige bouwmaterialen en een uitzonderlijk domoticasysteem.

Zodra u aankomt, wordt u begroet door een grote open ruimte op de begane grond, die de woonkamer, eetkamer en keuken combineert. Het onderscheidt zich door zijn smeedijzeren trap in het midden en zijn weelderige houtgestookte open haard, waardoor een warme en vriendelijke sfeer ontstaat. De keuken daarentegen biedt zorgvuldig ontworpen werkruimtes en is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, zodat u gemakkelijk en elegant kunt koken. Keukenliefhebbers zullen in de hemel zijn met zijn vele kasten om uw keukenapparatuur op te bergen.

Op de begane grond, afgezien van de vriendelijke open ruimte, vindt u een meer dan praktische mudroom die leidt naar alle delen van het huis met veel opbergruimte. Om nog maar te zwijgen van de wasruimte, compleet met berging, evenals de damestoilet.
Boven wachten drie slaapkamers op u, waaronder de weelderige master suite. Deze laatste is voorzien van een op maat gemaakte inloopkast, waar je gemakkelijk je talloze outfits, paar schoenen en accessoires in kwijt kunt. De master suite heeft ook een eigen badkamer, uitgerust met een vrijstaand bad en een luxe douche.
Bovendien zal de loft met 1 gesloten slaapkamer, badkamer, kitchenette in het andere deel van het huis zeker aan uw gezinsbehoeften voldoen!
Strategische locatie: Midden in de natuur, maar binnen de stadsgrenzen van Drummondville, ligt deze woning aan het water van bijna 2 hectare op slechts 10-15 minuten van alle essentiële diensten, waaronder een universiteit en scholen. Voor natuurliefhebbers zijn er wandelpaden in de buurt in Parc Sanctuaire (1,5 km) en Parc Régional de la Forêt Drummond (4 km) met een oppervlakte van 20 km2. Het huis is een fietsparadijs en ligt direct aan een netwerk van meer dan 200 km fietspaden die het schilderachtige landschap doorkruisen (Circuit des Traditions en La Route Verte). Mocht u ooit de behoefte voelen om verder weg te gaan, dan liggen de A20 en A55 op slechts een paar minuten afstand. Om nog maar te zwijgen van Costco, dat op minder dan 5 minuten rijden ligt!

Vraag uw bezoek aan!

INSLUITSELS
Slaapkamergordijnen, ingegraven zwembadaccessoires, centrale veegmachine en accessoires, 4 aan de muur gemonteerde airconditioningunits, gashaard, houthaard, alle verlichtingsarmaturen, vaatwasser, gasfornuis, koelkast, buitenkeukenapparatuur, ingebouwde koelkast onder nul in de keuken, kleine koelkasten op de mezzanine en het terras, domoticasysteem (inclusief intercom, muziek- en lichtsysteem) evenals het aangesloten alarmsysteem en meer!

UITSLUITINGEN
Persoonlijke eigendommen van eigenaren.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer389 m²
Perceel7581 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Alarm
Garage
Intercom
Internet
Vaatwasser
Zwembad

3000 Ch. du Golf O., Drummondville, QC J2B8A8, CA, Drummondville

SoortHuis
Bouwjaar1996