Australië: 1.661 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
In de afgelopen tien jaar heeft Karen Renouf onvermoeibaar gewerkt voor haar klanten, die zijn blij om haar harde werk, doorzettingsvermogen en professionaliteit terug te betalen door consequent voor haar te voorzien van herhalen en verwijzing bedrijf. Erkenning als LJ Hooker's nummer één agent in QLD, Northern NSW & NT in 2018 & 2019, getuigt van haar toewijding om voor al haar klanten boven en buiten te gaan. Karen is ook onlangs erkend als de enige Queensland agent te worden gerangschikt in de Top 50 Vrouwen in onroerend goed in Australië. Andere recente prijzen zijn Kampioen Gouden Medaille winnaar LJ Hooker 2018/19, Diamond multi-miljoen dollar lid voor 2018/19 en wordt op de shortlist als LJ Hooker's top internationale verkoper van het jaar. Binnen drie jaar na het starten in onroerend goed, Karen was benoemd tot een principal bij LJ Hooker Alexandra Hills en later werd ze een principal bij de Professionals Real Estate Agency voordat hij verhuisde naar LJ Hooker. Ze beoordeelt haar tijd als ondernemer als een enorme leercurve in het vastgoedproces. Vriendelijk en aanspreekbaar, Karen's waarden-gebaseerde stijl en aandringen dat de belangen van de klanten altijd op de eerste plaats komen, onderbouwen haar succes en zet haar te onderscheiden van andere agenten. Karen heeft een natuurlijke flair voor de verkoop van onroerend goed en is erkend met een reeks van prijzen en onderscheidingen. Er is geen twijfel haar indrukwekkende track record is een eerbetoon aan haar achtergrond in executive management en marketing directorships op mondiaal niveau - in Engeland, Europa, de VS en het Verre Oosten. Als senior vice-president marketing bij een internationaal gerenommeerde wereldwijde retailer in Engeland, omvatten karen's verantwoordelijkheden ook branding, sales, promoties, public relations en business development. In Engeland, hielp haar sportieve dapperheid tijdens haar tienerjaren ook positie haar voor toekomstig bedrijfssucces, aangezien de verplichting aan opleiding en discipline een hoofdbestanddeel van het dagelijkse leven was toen zij voor Engeland zwom en hockey en squash op provincieniveau speelde. Ze heeft een aantal record verkopen voor haar klanten in de afgelopen paar maanden, werken met meer dan 220 groepen en de verkoop van een opmerkelijke 64.000.000 dollar ter waarde van onroerend goed in de afgelopen 12 maanden. Haar support team bestaat uit een sterk bureau admin team en twee ervaren, capabele agenten - Ian Shortell en Mal Windebank.
Mediaanprijs
€ 497.634
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Engels
Ik werk met een vastgoedbedrijf dat zich richt op meergezinswoningen. Heeft een uitgebreide database van mensen op zoek naar onroerend goed te kopen in de townsville gebied. We hebben ook een financiële arm met zeer competive huis lening tarieven.
Mediaanprijs
€ 242.174
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Gavin is een zeer ervaren, carrière onroerend goed verkoop professional die volledig gericht is op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor al zijn klanten om hen te genieten van het hele proces van verkopen of kopen. Een gespecialiseerde residentiële verkoopexpert die een bewezen methodologie biedt om ervoor te zorgen dat hij maximale waarde biedt voor al zijn klanten. Gavin begon zijn vastgoedcarrière in 2003 en in de loop van vele jaren heeft hij verschillende markten gezien, een overvloed aan kennis opgedaan, talloze resultaten opgeleverd en langdurige relaties gecreëerd. Zijn enthousiasme voor zijn industrie komt elke dag meer in een stroomversnelling.
Mediaanprijs
€ 1.000.680
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
"Real Estate gaat niet over onroerend goed het gaat over mensen" -Sir Leslie Hooker Oprichter van LJ Hooker, 1928. Wij zijn het eens met Sir Leslie Hooker, net zoals u een arts, een tandarts, een dierenarts of een kapper, Melissa en Michael zijn hier om uw makelaars. Wij zullen er zijn wanneer u moet verkopen, maar ook wanneer u advies nodig hebt, wanneer u koopt via een andere agent of investeren in een ander pand. Stel je voor dat iemand die je hebt verstandhouding met, iemand die je vertrouwt, en iemand die je bellen op elk gewenst moment om u te helpen met uw onroerend goed eisen. Getuigenis... We konden niet om een professioneler team hebben gevraagd. Beiden werken prachtig samen en hielden ons elke week op de hoogte met updates en/of telefoontjes over wat er gebeurde met betrekking tot onderzoeken, inspecties en dergelijke. Mijn zus en ik kan niet Michael en Melissa genoeg voor de manier waarop ze met het hele proces behandeld dank en we zouden zeker aanraden hen aan toekomstige vrienden of familie op zoek naar vermelding van hun woning te koop. (Julie.) Melissa en Michael werken als dubbele agenten op alle lijsten en maken een van de meest dynamische vastgoedteams in de regio Devonport. Het hebben van twee best presterende agenten die voor u werken zorgt voor uitmuntendheid en als ze eigenaar zijn van het bedrijf u verzekerd zijn van verantwoording. Samen met twee topagenten zult u genieten van de diensten van een ongelooflijke Executive Assistant, Elizabeth, en een geweldige Property Manager, Tennille, niemand doet het beter dan dit hechte team. Van de quaintest humpy shack tot het grootste herenhuis elke verkoper wordt behandeld met het grootste respect en waarde. Succes is geen toeval, het vergt planning, hard werken, doorzettingsvermogen, ervaring, voortdurende verbetering en een oprechte wens om het beste te doen voor iedereen.
Mediaanprijs
€ 283.500
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Engels
Nederland - Realestate Sales Vastgoedbeleggingen off Market Nieuwe eenheden Residentiële Luxe woning Van het plan, Nieuwbouw Commerciële verkoop Internationale kopers welkom
Mediaanprijs
€ 549.305
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Engels
Ik ben een professional en heb meer dan tien jaar ervaring in onroerend goed en zakendoen. Ik maak overuren om uw behoeften te realiseren, of u nu een eerste huizenkoper of investeerder bent. Bel me, mail of sms voor een vriendelijk en vrijblijvend gesprek. Jij komt altijd op de eerste plaats.
Mediaanprijs
€ 558.079
Te koop aangeboden
30
Gesproken talen
Engels
Kopers en verkopers helpen verbinding te maken.
Mediaanprijs
€ 1.981.312
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels