West-Australië: 125 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Oorspronkelijk met een achtergrond in de mijnbouw, heb ik gewerkt in deze industrie sinds 2006. Daarvoor heb ik mijn studie afgerond als gediplomeerd tuinbouwer. De real estate sector is ergens geweest heb ik in staat geweest om een carrière te smeden en mijn interesse in de vastgoedmarkt na te streven. Wonen in Collie mijn hele leven heb ik een sterke lokale markt kennis die geeft me de winnende rand bij het afstemmen van kopers aan het juiste huis. Ik ben een natuurlijke net-werknemer die geniet van het ontmoeten van nieuwe mensen en heeft directe familie, vriend en lokale gemeenschap links die goed resoneert met klanten. Ik ben een familie man in hart en nieren en beschouw mijn kring van vrienden alleen dat, familie. Ik ben getrouwd sinds 2012 en mijn vrouw Kara heeft haar eigen kapperszaak in Collie. In november 2015 verwelkomden we onze mooie jongen Archie in de wereld en in mei 2018 verwelkomden we een andere mooie jongen Alby in onze familie. Na sinds 2014 in de lokale vastgoedsector te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de beslissing genomen om toe te treden tot het levendige team van LJ Hooker onder leiding van Brent Spooner. De opname van LJ Hooker naar de Collie Regio is spannend voor het gebied, en zal meer opties voor verkopers openen wanneer ze overwegen hun eigendom te verkopen. Onze marketing en branding bewustzijn is eerste klasse. Onze aanwezigheid op sociale media en online portals geeft Verkopers de beste kans om een koper in de kortst mogelijke termijn te beveiligen. We krijgen uw woning in de voorkant van kopers, en mijn doorzettingsvermogen en vertrouwen in mijn omgeving zal ervoor zorgen dat het resultaat dat u bereikt zal de best mogelijke. Laten we praten! Awards 2017 Agent of The Year Award (Collie) - Beoordeel Mijn Agent 2018 Agent of The Year Award (Collie) - Beoordeel Mijn Agent 2019 Agent of The Year Award (Collie) - Beoordeel Mijn Agent 2020 Agent of the Year Award (Collie) - Beoordeel Mijn Agent LJ Hooker Captains Club 2020 - Top 7%
Mediaanprijs
€ 152.816
Te koop aangeboden
24
Gesproken talen
Engels
Rachel MacLeod-Paterson, of beter bekend met haar bijnaam "Ned", is uw go-to voor residentiële verkoop. Met een zware focus op haar thuisgebied van Australind, evenals de lokale Collie-regio, biedt Ned ook een complete service aan haar klanten in Greater Bunbury & South West-gebieden. Ned heeft een bancaire kredietachtergrond en heeft een fantastisch begrip van de investeringsbehoeften van kopers. Of u nu op zoek bent naar een negatief gericht onroerend goed of een positieve cashflow, of neemt u uw investeringsbeslissing met kapitaalgroei op lange termijn als uw gewenste resultaat? Wat uw wensen ook zijn, Ned heeft de vaardigheden en knowhow om dit voor u te bereiken. Ned heeft ook uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen en vastgoedbeheer, dus als u een verkoper bent die zich op de beleggersmarkt probeert te richten, is Ned op de hoogte van de huidige huurwaarden en de beste manieren om uw huurinkomsten en op zijn beurt uw uiteindelijke verkoopprijs te verhogen. Ned is sterk betrokken bij de lokale gemeenschap met sport en is een lange termijn local. Haar terugkerende klantenkring zal garant staan voor haar teamspirit en enthousiasme in alles wat ze onderneemt, zowel professioneel als persoonlijk. Ned is er trots op altijd beschikbaar te zijn aan de telefoon of e-mail. Snelle service en reactie is de achterkant van haar huidige succes als verkoopagent. Kopen, Investeren, Verkopen - Ned is jouw meisje.
Mediaanprijs
€ 274.050
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Engels
Brent begon in 2011 in de vastgoedsector en werkte als een gelicentieerde verkoopvertegenwoordiger voor een groot lokaal makelaarskantoor, waar hij hard werkte aan het creëren van zijn eigen persoonlijke zakelijke platform door consistente, behulpzame service te bieden aan kopers en verkopers. Gedurende een aantal jaren was Brent in staat om een solide basis te vormen om verder te gaan met zijn carrièrevoortgang. In januari 2017 werd Brent de eigenaar van Real Estate Agency - LJ Hooker Bunbury, wat hem veel nieuwe kansen heeft geboden om de mensen van de south west en greater bunbury region te ondersteunen en bij te staan. Gewapend met frisse ideeën, een jong, levendig team van professionals en een dorst naar kennis en succes, is het bedrijf sinds de nieuwe eigenaar van LJ Hooker Bunbury in korte tijd exponentieel gestegen. Zozeer zelfs, dat Brent in 2019 werd uitgeroepen tot "Business Owner of the Year" voor de Western Australia LJ Hooker Annual Awards. Het energieke team werkt naadloos samen in zowel Sales als Property Management en werkt samen om ervoor te zorgen dat hun klanten een complete service krijgen. Het is tot nu toe een geweldige reis geweest. Beginnend met slechts drie personeelsleden, zijn er nu twintig werknemers en in 2018 verhuisde LJ Hooker naar een veel groter bedrijfspand op 130 Victoria Street, Bunbury, waardoor het bedrijf verder kon uitbreiden om aan de eisen van onze fantastische gemeenschap te voldoen. In de jaren dat Brent betrokken is bij real estate, heeft hij een sterk klantenbestand opgebouwd door positief netwerken, persoonlijk contact en klantverwijzingen. Brent staat bekend om zijn consistente professionele aanpak en flexibiliteit om u te ontmoeten op een moment dat in uw schema past. In augustus 2018 en 2019 ontving LJ Hooker Bunbury de LJ Hooker state award voor Top Community Relationship. Hun klanten laten zien dat ze zijn erkend voor hun status binnen de gemeenschap, toewijding tonen aan sponsoring en het ondersteunen van lokale organisaties / liefdadigheidsinstellingen en scholen, en ervoor zorgen dat hun klanten deel uitmaken van onze zakelijke reis via sociale media en face-to-face interacties, maakt echt duidelijk waarom we allemaal in de eerste plaats in dit bedrijf zitten.
Mediaanprijs
€ 197.184
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Engels
Mediaanprijs
€ 285.430
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels
Real Estate gaat over People! Voor mij persoonlijk is het niet alleen over de verkoop van uw huis, zijn over het helpen van u op de volgende fase in het leven. De reden waarom u van uw huis houdt, en uw input helpt me om uw bezit de beste manier te bevorderen en te verkopen ik kan en het beste resultaat bereiken. Na 15 jaar in de bouw heb ik mijn focus verschoven naar de notering en verkoop van woningen. Ik heb uitgebreide kennis als het gaat om plannen en bouw die ik in mijn carrière gebruik om mijn klanten zoveel mogelijk informatie te geven. Onderdeel van Team Germon is mijn vrouw Renee die hard werkt aan aanbiedingen en het bijstaan van alle partijen in het verkoopproces. Renee heeft meer dan 17 jaar ervaring in de Vastgoedsector, zij zal er zijn om te helpen bij alle vragen & bezichtigingen omdat we elke situatie begrijpen en eigendom uniek is. Ik woon al 35 jaar in Australind; Ik ben gepassioneerd over de Greater Bunbury gebied en alles wat het te bieden heeft. Ik bied u als mijn klant 100% inzet, hoge kwaliteit klantenservice, communicatie, benaderbaar en ik zal gaan die extra mijl. Verkopen is meer dan een bordje in de grond plaatsen. Ik ben hier om te luisteren, in te nemen en te begrijpen uw wensen en behoeften.
Mediaanprijs
€ 301.184
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels
Pat is a born and bred Bunbury local who has worked as a Real Estate Sales Representative for a total of 5 years. The start of his Real Estate career in 2006 was the beginning of his desire to help people to buy and sell Real Estate smoothly and efficiently. Pat’s first years in Real Estate were very successful, he found a passion for the industry and he made a lasting impression on his clients that he helped along the way. Pat is a diligent operator. He is concise in his listing and selling methods, he is head strong in finding the perfect buyer for his clients and he is friendly and approachable to all that meet him. In 2007 Pat caught the travel bug and explored living both interstate and across the world with his wife Cass across several years. He is now settled back in Bunbury with his family including two small children Louis and Hope. Pat has a background as an Electrical Tradesperson also, so throughout these years he worked as an Electrician in a FIFO capacity. Pat returned to Real Estate full time in 2016 and has enjoyed the ride ever since. Pat is a highly skilled, honest Sales Consultant with great local knowledge and experience to achieve the results you want when selling or buying a home. He has a passion for people, family, sport and real estate. He believes in fair deals where all parties walk away happy. He is a professional who knows the current market values, area trends and is up to date with comparative sales information.
Mediaanprijs
€ 225.713
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
After relocating from Perth, to the beautiful beachside area of Abbey with my wife Jahvia and young children Charlotte and Jonathan, my passion for real estate continues. After working for the likes of high profile Perth agencies, Bourkes and more recently Bellcourt Property Group, I bring an honest, hardworking approach to assisting you with your real estate buying and selling needs in the South West. During my 7 years in real estate I have built a wonderful database of clients that I have personally helped get to the next chapter in their lives by assisting them with their property sale or purchase. I have built a solid reputation on my energy and determination to match the right buyer with the right property and provide as much advice and market knowledge as possible to help my clients make informed decisions. After buying, renovating and selling my own properties, you can rest assured that I appreciate that the process can be daunting, however I understand the emotional challenges involved and can assist you every step of the way. I strive to make your real estate journey an enjoyable and trouble-free experience.
Mediaanprijs
€ 670.342
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Met meer dan 20 jaar ervaring in verkoop en marketing heeft Saleh altijd een passie gehad voor onroerend goed en alles wat met onroerend goed te maken heeft. Zijn achtergrond in commercieel bankieren en vastgoedontwikkeling onderscheidt hem, samen met zijn positieve houding, oprechte zorg en aandacht voor detail, hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw vastgoeddoelen worden bereikt. Geleid door de waarden van integriteit en transparantie, is zijn doel om de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen door uitstekende resultaten te leveren en het proces zo stressvrij en plezierig mogelijk te maken. Ongeacht iemands achtergrond of persoonlijke omstandigheden, Saleh is trots op zijn vriendelijke, maar professionele aanpak en effectieve communicatiestijl. Saleh streeft ernaar om geweldige klantenservice te bieden en gelooft dat succes in onroerend goed gepaard gaat met hard werken, kennis en goede onderhandelingsvaardigheden. Saleh bezit veel energie en passie voor deze industrie, en u zult versteld staan van de toewijding die hij zal tonen wanneer u hem toevertrouwt met het bereiken van uw vastgoeddoelen, wat ze ook zijn. Bel Saleh vandaag nog op 0432 609 798 om te bespreken hoe hij u het beste kan helpen.
Mediaanprijs
€ 400.222
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Arabisch, Engels