Colombia: 200 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
CARTAGENA AAN HUIS; Colombia Laten we het hebben over investeringen en wat is er beter dan Cartagena. Een klein beetje van mijn achtergrond: Analytics en Numbers zeggen alles. Als econoom met meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedsector in Panama en Colombia heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met grote bedrijven zoals Pricesmart, Scotiabank en Puma Energy, en heb ik aanzienlijk bijgedragen aan het genereren van meerwaarden bij de uitbreiding van hun hoofdkantoor in Panama. Tijdens mijn carrière sinds 2014 ben ik erin geslaagd om de grens van 5.000.000 dollar in verkopen te overschrijden en ben ik erin geslaagd huurovereenkomsten af te sluiten met een uitzonderlijke duurzaamheid van meer dan 20 jaar. Mijn aanpak is altijd gericht geweest op loyaliteit, zowel van eigenaren als kopers, waarbij ik streef naar solide en duurzame relaties. Daarnaast zet ik me in voor het genereren van meerwaarden door bij elke vacature vacatures te creëren. Hoogste verkoopvolume van meer dan $ 6,000,000,000 en GCI $ 110,000,000 in 2023-2024 | Cartagena, Colombia. Gedurende 2 opeenvolgende jaren.
Mediaanprijs
€ 227.492
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Spaans, Engels
Ik leer je hoe je je financiën op orde kunt brengen, zodat je geld kunt besparen en kunt investeren in onroerend goed. Als u wilt investeren met de hulp van een expert, sta ik tot uw beschikking om u te begeleiden bij uw proces van het kopen of verkopen van onroerend goed. Verbonden aan het bedrijf RED - Real Estate Digital - Real Estate Training Company for Real Estate Agents.
Mediaanprijs
€ 146.313
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Spaans
Vastgoedmedewerker van Keller Williams Colombia, onder het succesvolle model van KELLER WILLIAMS REALTY. Industrieel Ingenieur, vastgoedspecialist in Zipaquira en Sabana. KW Agents bevinden zich op een ander niveau door onze unieke trainings-, coachings-, marketing- en technologieoplossingen, we zijn meer dan 170.000 makelaars, actief in 700 kantoren over de hele wereld. Vanuit KW Kapital gevestigd in Cajica ben ik bereid en bereid om u te voorzien van het meest complete advies en ondersteuning in Real Estate Business gespecialiseerd in Zipaquirá en Sabana met alle technische, commerciële, ethische en technologische tools voor uw vastgoedbehoeften die oplossingen zijn in de kortst mogelijke tijd en op een effectieve, professionele en efficiënte manier. Neem contact met mij op om de woning te vinden die u zoekt of verkoop uw woning met de minste complicatie. Het KW-verschil Keller Williams Real Estate onderscheidt zich in veel opzichten van de rest van de bedrijven, er zijn echter belangrijke gebieden die definiëren als marktleiders en innovators. ONDERWIJS, TECHNOLOGIE EN MARKETING, CULTUUR.
Mediaanprijs
€ 78.664
Te koop aangeboden
36
Gesproken talen
Spaans
Gepassioneerd door onroerend goed. Als ondernemer is het mijn doel om klanten gelukkig te maken en vertrouwen te hebben in het uitstekende beheer van hun vermogen. Specialist in het gehele proces van aan- en verkoop van de vastgoedsector. Ik heb uitgebreide kennis van de markt in het noorden van Cali, Colombia. Mijn waarden als ondernemer zijn loyaliteit aan mijn klanten, eerlijkheid, ethiek en liefde voor wat ik doe; Het is mijn introductiebrief en engagement als vastgoedprofessional.
Mediaanprijs
€ 71.241
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Spaans
Soy Ernesto Pérez, actualmente residiendo en Guaduas, Cundinamarca, Colombia (Sudamérica), y trabajando desde casa (WFH) para una empresa de bienes raíces con sede en Texas. Antes de la pandemia, solía trabajar en turismo internacional. Durante los días de confinamiento, co-fundé una empresa pionera de Tiny Houses en Colombia, revolucionando el concepto de bienes raíces en mi país. A partir de ahí, ingresé a la industria, viendo potencial tanto en el turismo como en la inversión inmobiliaria on-grid y off-grid. Utilizando estos mismos conceptos, ayudé a un inversor indoamericano a comprar una finca cafetera en Guaduas, Cundinamarca, Colombia, que será desarrollada en un proyecto de ecoturismo. Mi deseo es ayudar a las personas, especialmente a los extranjeros, que ven la oportunidad de invertir en propiedades, en este paraíso colombiano, y hacer realidad el sueño de vivir en un lugar maravilloso. Con su cultura, comida y gente, Colombia ofrece mucho por menos, permitiendo que tanto la comunidad como el territorio se beneficien.
Mediaanprijs
€ 700.373
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Spaans, Engels
Professionals gespecialiseerd in Real Estate, Insurance & Finance. Met meer dan 35 jaar ervaring in vastgoed en investeringen. Creatief, bezitters van kwaliteits- en productiviteitstools, met uitstekende managementvaardigheden op CEO-niveau en uitgebreide kennis op het gebied van Markt, Verkoop en Administratie. Proactief, integratief, altijd op zoek naar uitmuntendheid en doelen. De belangrijkste focus is om te allen tijde en bij elke transactie de beste service te bieden aan onze klanten en aanverwanten, ze hebben ons gekozen om hen van dienst te zijn. Het zal altijd een genoegen zijn om u van dienst te zijn. David Juliao 310-705.5924 Victoria Jaramillo 318-748.9716 Uw vertrouwde vastgoedadviseurs juliao.jaramillo@red-realestate.com
Mediaanprijs
€ 46.696
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Spaans, Engels
Mijn missie is om aan uw vastgoedbehoeften te voldoen alsof ze van mij zijn, door al mijn vastgoedkennis die u aan de KW-universiteit hebt opgedaan, ten dienste te stellen met behulp van de beste technologische tools die beschikbaar zijn, zodat u zich 100% concentreren op uw geactiveerde normale professionals. "Uw onroerend goed moet in professionele handen zijn, reken op mij, het zal een genoegen zijn om u te dienen"
Mediaanprijs
€ 155.652
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Spaans, Engels
Ik ben een zeer productieve makelaar, een lid van Keller Williams Santa Ana. (Nummer 1 in verkoop in Colombia; Afydi mei 2023). Vertel me hoe ik u kan ondersteunen in uw zoektocht naar onroerend goed in Colombia, residentieel en commercieel.
Mediaanprijs
€ 160.350
Te koop aangeboden
77
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels
Vastgoed 💎 Advies eXp Realty 🏢 voor Latino's 📍Miami, Orlando, 📍📍Colombia Kopen ● Verkopen ● Huren ● Investeren 🏘 Vanuit uw land
Mediaanprijs
€ 365.444
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Spaans, Engels
Wij zijn PROFESSIONELE AGENTEN in onroerend goed, Bedrijfsadministrateurs van beroep, met solide fundamenten op basis van de tools gebouwd door KELLER WILLIAMS door zijn ervaring, toewijding, ernst en empowerment wereldwijd in de business van het kopen en verkopen van onroerend goed. We werken al ongeveer 20 jaar als vastgoedprofessionals met uitgebreide ervaring en succes in de vastgoedsector in Cali en Valle del Cauca, Klantenservice is onze grootste kracht, naast toewijding en ernst om een tijdige, efficiënte en effectieve begeleiding bij de aan- en verkoop van onroerend goed op nationaal en internationaal niveau te vergemakkelijken, met een hoge capaciteit voor betrokkenheid en leiderschap, uitstekende interpersoonlijke relaties en teamwork, gedisciplineerd, eerlijk en veerkrachtig, met permanente bereidheid om anderen te leren en te helpen.
Mediaanprijs
€ 277.176
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Spaans