Parijs: 1.980 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Profiteer van een lokaal en menselijk bureau om uw vastgoedproject te beheren. Wij bieden u: een digitale dienst van A tot Z een gedetailleerde schatting van uw woning een meeslepende 3D-tour zichtbaarheid op meer dan 50 vastgoedportalen volledige transparantie over de marketing van uw woning een netwerk van bankpartners
Mediaanprijs
€ 5.909.795
Te koop aangeboden
38
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Ik kan u helpen bij het verkopen en kopen van een woning, residentieel of commercieel, in Parijs en Ile de France. Mijn agentschap is gevestigd: 18 rue de l'Annonciation 75016 Parijs
Mediaanprijs
€ 1.015.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Frans, Engels
Ontdek hoe ik u kan helpen uw verkoop- of aankoopplannen te realiseren in uw sector. Ik begeleid u vanaf de eerste schatting van uw eigendom tot de ondertekening van de authentieke akte.
Mediaanprijs
€ 627.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Frans, Engels
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 510.000
Te koop aangeboden
67
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Abriculteurs is het neo-agentschap dat zich inzet voor een uitzonderlijke vastgoeddienst tegen de juiste prijs. Wat de omvang van uw project ook is, u profiteert van deskundige ondersteuning en de nieuwste digitale innovaties. In permanent contact met u op Whatsapp zorgen wij voor een opvolging van bezoeken en verkopen in real time. Wij vereenvoudigen de juridische aspecten van uw transacties. En om uw woning te verbeteren op meer dan 190 partnervastgoedportalen, mobiliseren we systematisch de meest verkopende tools: professionele foto's, plannen, virtuele rondleidingen ... Aan uw zijde innoveren we voortdurend om een concrete, essentiële service te produceren, tegen de juiste prijs, die u volledige tevredenheid kan geven. Elke dag, online en in het veld, wordt ons team gemobiliseerd om het succes van uw projecten te vereenvoudigen en te versnellen. De resultaten zijn er. Onderdakbewoners. Producenten van vastgoedtevredenheid.
Mediaanprijs
€ 499.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Frans