Parijs: 1.781 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Abafim is sinds 1950 gevestigd, aan de voet van de Pyreneeën, in Tarbes; de strategische ligging op het kruispunt van de toeristische assen Biarritz – Toulouse en Aquitaine – Spanje, op een uur van de skipistes en de oceaan. Abafim is uw specialist voor internationale klanten in Frankrijk in Nouvelle Aquitaine, Occitanie, Midi Pyrénées, Ile de France, PACA, Auvergne-Rhône-Alpes, Languedoc Roussillon, ... Gerund door zeer dynamische professionals (er worden acht talen gesproken bij het agentschap), met de ruimste keuze aan onroerend goed dat te koop is: villa, boerderij, kasteel, prestigieuze residentie, landgoed, luxe huis, bedrijf, investeringen, appartement, schuur, land... Met een erkende reputatie van ernst en beschikbaarheid, zal ons hele team het genoegen hebben u te begeleiden voor, tijdens en na de aankoop van uw eigendom in onze prachtige regio's. U zult de architectuur, de gastronomie, de levenskwaliteit en de gastvrijheid zeker waarderen. Wij zullen zeker uw ideale woning voor u vinden.
Mediaanprijs
€ 246.900
Te koop aangeboden
196
Gesproken talen
Frans, Arabisch, Duits, Engels, Italiaans, Nederlands, Russisch, Chinees (Kantonees)
Hallo dames en heren, U wilt een woning kopen of verkopen in Parijs en omgeving. U hebt terecht een aantal vragen over de te volgen procedure. Ik beantwoord ze graag en begeleid u tijdens het zoek- of verkoopproces. Mijn offertes zijn gratis en vrijblijvend. Mijn prioriteit is om u tevreden te stellen. Tot gauw.
Mediaanprijs
€ 382.000
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans
Ik kan u helpen bij het verkopen en kopen van een woning, residentieel of commercieel, in Parijs en Ile de France. Mijn agentschap is gevestigd: 18 rue de l'Annonciation 75016 Parijs
Mediaanprijs
€ 729.500
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans, Engels
Ontdek hoe ik u kan helpen uw verkoop- of aankoopplannen te realiseren in uw sector. Ik begeleid u vanaf de eerste schatting van uw eigendom tot de ondertekening van de authentieke akte.
Mediaanprijs
€ 310.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Frans, Engels
Concrete uw vastgoedprojecten in volledige transparantie en met zoveel ernst als nodig is
Mediaanprijs
€ 610.950
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 673.334
Te koop aangeboden
76
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees