Frankrijk: 9.992 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Aarzel niet om ons bureau rechtstreeks te bellen. Wij kennen perfect alle woningen die wij verkopen.
Mediaanprijs
€ 2.439.729
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
Na meer dan 600 succesvolle klantprojecten heb ik persoonlijke vaardigheden ontwikkeld door het gebruik van hoogwaardige technologische middelen. Dit stelt me in staat om uw projecten en deadlines te halen terwijl ik tegen de beste prijs verkoop. Mijn gebied van uitmuntendheid is zonder aarzeling, de verkoop van onroerend goed. Huren, lijfrentes, winkels behoren niet tot mijn werkterrein door bewuste keuze. Door me te concentreren op wat ik graag doe, kan ik me steeds beter maken en meer voor je presteren.
Mediaanprijs
€ 231.176
Te koop aangeboden
49
Gesproken talen
Frans
Ik neem het ter harte om een ideale accommodatie voor mijn klanten te vinden en ik laat niet na om hen te helpen zichzelf te projecteren in hun toekomstige interieurontwerp dankzij mijn eerdere ervaring op het gebied van meubels en decoratie. Mijn twee grote kwaliteiten in deze baan zijn luisteren en empathie, waardoor ik het primaire doel van mijn klanten kan bereiken: van verlangen naar realiteit gaan. U bent eigenaar en wilt uw woning verkopen? Of zit je in een aankoopperspectief? Neem contact met mij op via +41 78 233 83 03 Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten! Victoriaans
Mediaanprijs
€ 1.024.886
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Frans
"Elke klant is uniek, elke woning heeft zijn voetafdrukken. Vandaag en morgen samen »
Mediaanprijs
€ 1.991.762
Te koop aangeboden
32
Gesproken talen
Frans
Hallo lieve klanten, Al meer dan 30 jaar in dienst van mijn klanten in verschillende commerciële beroepen, ben ik altijd op zoek naar uw tevredenheid. Begeleid je in je levensproject met luisteren en empathie om het goede van je dromen te vinden. U helpen bij de administratieve procedures tot de ondertekening van de authentieke akte. Stel al mijn professionele kennis ter beschikking om samen het gezellige nest te vinden dat je leven zal vullen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten om samen de mooiste samenwerking te starten. De jouwe, Virginia.
Mediaanprijs
€ 263.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Goedemorgen en welkom, Mijn doel als vastgoedadviseur PROPRIETES PRIVEES, is om u tevreden te stellen, het aanbieden van exclusieve ondersteuning, rigoureuze hulp en optimale zichtbaarheid dankzij de grootschalige communicatiemiddelen van de PROPRIETES PRIVEES netwerk en haar partners. Reactief en professioneel, ik beloof alles te doen wat mogelijk is om ervoor te zorgen dat uw verkoop of aankoop project eindigt in de beste omstandigheden. Ik sta tot uw dienst, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Tot gauw
Mediaanprijs
€ 260.750
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Frans
Vastgoedexpert in de regio Parijs, vooral in de sector Parmain - L'Isle-Adam op 30 km van Parijs, en met vele jaren ervaring, zal ik u graag vergezellen. Om u uitzonderlijke eigenschappen aan te bieden, stel ik u mijn knowhow en mijn netwerk van Franse en internationale klanten ter beschikking.
Mediaanprijs
€ 173.950
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Frans, Engels
Wie ben ik? In een notendop, ik ben gepassioneerd door onroerend goed. Hoe? Ik was op zoek naar mijn eerste baan. Om 7 uur .m. Ik ging mijn krant "La Presse de la Mancha" ophalen bij mijn gebruikelijke krantenwinkel. En op een mooie ochtend trok een aankondiging mijn aandacht: Real Estate Agency zoekt Gastsecretaris met een goed niveau in typen en steno. Mijn afstudeerprofiel. Ik vertel je niet mijn vreugde en mijn hoop op deze aankondiging, onmiddellijk ren ik naar mijn appartement, en, ik op mijn zondag jurk, een mooie kleermaker met een paar schoenen met hakken niet te hoog, een zeer lichte make-up en sieraden fancy. Om acht uur stond ik aan de voet van het agentschap, mijn hart bonsde, ik was de eerste die mezelf voorstelde... Een eerste baan die ik nooit zal vergeten, want op dat moment wist mijn baas hoe hij me moest doorgeven, zijn passie met voorbeeldige professionaliteit, en op mijn beurt was ik in staat om op een vastgoedafdeling een notariële studie te beoefenen. Mijn commerciële en juridische ervaringen, zijn vandaag tot uw dienst in aanvulling op mijn passies voor fotografie en video's, waaraan het is toegevoegd mijn diploma van professioneel octrooi van telepilot droll drône. Samen kunnen we uw IMMOBILIER PROJECT realiseren in een klimaat van Vertrouwen en Binome.
Mediaanprijs
€ 260.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Frans
Hallo, ik ben Bruno uw vastgoedmobiliteitsadviseur in de regio Charente Maritime. Ik kan me echter door het hele gebied verplaatsen als dat nodig is. Ik breng u alternatieve oplossingen op het gebied van vastgoedtransacties. Elk geval is uniek en uw project zal worden bestudeerd op basis van uw behoeften. Ik stel voor dat je naar de site gaat https://www.switchim.fr U zult in staat zijn om de informatie te raadplegen die u waarschijnlijk zal helpen bij al uw stappen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen bij voorkeur per e-mail.
Mediaanprijs
€ 170.000
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans, Engels