Frankrijk: 9.975 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Door samen met u deel te nemen aan uw vastgoedverkoop- of aankoopprojecten, stellen we al onze knowhow en ons netwerk van vaardigheden tot uw dienst. Daarnaast claimen wij onze status als onafhankelijk bedrijf dat u totale objectiviteit en oprechte investering van onze kant garandeert. Ons team van specialisten kijkt ernaar uit om u te adviseren en succesvol te begeleiden in deze belangrijke levensfase. Tot uw beschikking en in alle eenvoud, is het samen dat we zullen samenwerken om uw vastgoedproject in alle rust en in de beste omstandigheden uit te voeren.
Mediaanprijs
€ 1.418.381
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans
Hier word je omringd door de mooiste skigebieden van de Zuidelijke Alpen. Serre-Chevalier, Montgenèvre, Puy Saint Vincent, Vars Risoul, en natuurlijk het mekka van het freeride skiën. La Grave La Meije. Hier is de berg waar en natuurlijk en het is nog steeds bewaard gebleven van het massatoerisme. Onze bomen zijn lariksen en hebben de bijzonderheid van blozen in de herfst. Briançon hoogste stad van Europa 1326 m, is een stad van 15000 inwoners uitgerust met een prachtig commercieel aanbod, innovatieve bedrijven, glasvezel, en vooral een erfgoed dat is geclassificeerd als een UNESCO World Heritage Site. In Briançon Wat een genot om te genieten van zijn waterspuwer, zijn Vauban-vestingwerken en zijn wallen.
Mediaanprijs
€ 372.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Frans
Een oprechte en menselijke vastgoedprofessional die zich vooral zorgen maakt over uw woning? Het bestaat! M Home is de weerspiegeling van bijna 20 jaar ervaring en passie voor vastgoed! Ik ben toegewijd om de leiding te nemen over alle elementen van uw project, van de meest administratieve tot de meest persoonlijke. Ik zorg voor alles! Ik verzeker u van een vlekkeloze stap-voor-stap begeleiding tijdens uw verkoop- of aankoopproces in een sfeer waar menselijke relatie en professionaliteit essentieel zijn! Het imago van mijn bureau! Mijn doel? Jij! Uw welzijn! Het onroerend goed dat u denkt te verwerven, vereist werk? Wil je een nieuwe kijk op je interieur? Ik help je om jezelf op een concrete manier te projecteren in je nieuwe omgeving dankzij simulaties en 3D computergraphics. M Home, voor uw bestwil...
Mediaanprijs
€ 1.390.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans
Vastgoedexpert in de regio Parijs, vooral in de sector Parmain - L'Isle-Adam op 30 km van Parijs, en met vele jaren ervaring, zal ik u graag vergezellen. Om u uitzonderlijke eigenschappen aan te bieden, stel ik u mijn knowhow en mijn netwerk van Franse en internationale klanten ter beschikking.
Mediaanprijs
€ 175.000
Te koop aangeboden
22
Gesproken talen
Frans, Engels
Ik voer gratis schattingen uit, studie van VIAGER, voor de verkoop van huizen, gebouwen, winkels en grond ... Schat tegen de juiste prijs om snel en tegen de beste prijs te verkopen!
Mediaanprijs
€ 259.900
Te koop aangeboden
27
Gesproken talen
Frans
15 jaar ervaring Heeft u een vastgoedproject? Wilt u een waardemelding? Vertrouwen. Discretie. Experiment. Tel. 06 89 17 72 49. ▶️ Professioneel Vastgoed ▶️ Meer dan 15 jaar ervaring ▶️ Meer dan 1000 transacties volgden al ▶️ Medember IAD France, 1e netwerk van agenten ▶️ lientle Frans en internationaal ▶️ La Rochelle en het eiland Re Het zal een genoegen zijn om u te begeleiden in alle fasen van uw project. EIRL Chrystelle Longeville IMMOBILIER agent geregistreerd onder 794 915 256 RSAC Vastgoedprofessional sinds 2004 op het eiland Ré en La Rochelle. Sainte Marie de Ré Real Estate, La Fleet Real Estate, Rivedoux real estate, Saint Martin de Ré real estate, Saint Clément Les Baleines Real Estate, Loix Real Estate, Les Portes en Ré real estate, Le Bois Plage real estate, La Couarde real estate.
Mediaanprijs
€ 1.205.000
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Frans, Engels
"Elke klant is uniek, elke woning heeft zijn voetafdrukken. Vandaag en morgen samen »
Mediaanprijs
€ 2.074.075
Te koop aangeboden
25
Gesproken talen
Frans
Mediaanprijs
€ 340.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels, Italiaans
Hallo lieve klanten, Al meer dan 30 jaar in dienst van mijn klanten in verschillende commerciële beroepen, ben ik altijd op zoek naar uw tevredenheid. Begeleid je in je levensproject met luisteren en empathie om het goede van je dromen te vinden. U helpen bij de administratieve procedures tot de ondertekening van de authentieke akte. Stel al mijn professionele kennis ter beschikking om samen het gezellige nest te vinden dat je leven zal vullen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten om samen de mooiste samenwerking te starten. De jouwe, Virginia.
Mediaanprijs
€ 237.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans