Handleiding voor het kopen van vastgoed in Frankrijk als buitenlander

Er zijn vele redenen waarom u een woning in Frankrijk kan willen kopen: het is een van de mooiste landen in Europa, als niet de mooiste, en heeft het meest gevarieerde landschap: van een prachtig uitzicht op zee en een spectaculair landschap voor natuurliefhebbers tot bergen en stranden met surfen en zeilen voor sportfans of gewoon volop zand om te zonnebaden.

"l'Hexagone" heeft iedereen iets te bieden – of het nu een gepensioneerd stel is, of een gezin met kinderen die naar Frankrijk verhuist vanuit het VK, of ergens anders uit Europa of zelfs Azië. U kunt een luxe appartement vinden in Parijs, of een comfortabel huis in de stad Limoges of net als Benayes, waar u verse aardbeien en appels van lokale boeren kunt krijgen. U zou kunnen kiezen voor de zonnige zuidkust van de Provence, of voor de Keltische nevels en megalieten van Bretagne.

Om de juiste plek te vinden, doe uw huiswerk en bereid een lijst met vereisten voor op de plaats, locatie en omgeving. U zult zeker de juiste deal krijgen als u zeker weet wat u precies wilt.

Met onze Property Buying Guide willen we u helpen:

• om het overzicht over Frankrijk te krijgen en te begrijpen hoe het is om in dit land te leven • op de hoogte te brengen van vastgoedprijzen in Frankrijk en hun waarschijnlijke trends • om een idee te krijgen of het een goed moment is om vastgoed in Frankrijk te kopen • om te begrijpen hoe u veilig Frans vastgoed kunt kopen • om alle details van het aankoopproces te begrijpen - en sommige zijn erg obscuur! • om klaar te zijn voor al het papierwerk (Frankrijk heeft veel papierwerk) • weten hoe u een hypotheek kunt krijgen als u er een nodig heeft • om de beste deal op de juiste locatie te vinden • en tot slot om uw droomhuis in Frankrijk te kopen!

Download de Franse vastgoedgids rechtstreeks vanaf deze pagina en u heeft altijd advies bij de hand, net op het moment dat u het nodig hebt.

Koopgids voor Franse Vastgoed

De meest complete gids voor het kopen van vastgoed in Frankrijk. Met onze Property Buying Guide willen we u helpen: om het overzicht over Frankrijk te krijgen en te begrijpen hoe het is om in dit land te leven, op de hoogte te brengen van vastgoedprijzen in Frankrijk, om te begrijpen hoe u veilig Frans vastgoed kunt kopen.

Geef je contactgegevens op zodat we je de gids kunnen sturen

Waar te kopen in Frankrijk?

Parijs

De hoofdstad van Frankrijk is altijd een populair bestemmingspunt geweest voor vastgoedbeleggers van over de hele wereld. Als u wilt verhuizen naar deze romantische stad, ontdek dan eerst de beste locaties en huizenprijzen voordat u iets koopt.

Nice

De huizenprijzen in Nice zijn in 2018 afgevlakt, en dat is het juiste moment om te zoeken naar uw droomhuis in de Franse Rivièra, dat relatief niet duur is in vergelijking met de buren. Bekijk ons advies om echte edelstenen te vinden in Nice.

Provence

Vastgoed prijzen in de Provence verschillen van stad tot stad en kunnen stijgen in dergelijke plaatsen zoals Gordes, maar echte koopjes zijn ook beschikbaar, bijvoorbeeld in Digne les Bains. Waar je ook naartoe gaat, je vindt een ‘instagram-waardig’ beeld.