Italië: 195 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ons makelaarskantoor is sinds 2004 gevestigd in het San Agustin Shopping Centre / in het zuiden van Gran Canaria en wij zijn een van de oudste bedrijven in dit gebied. Mijn jarenlange ervaring en het vermogen om echt naar mijn klanten te luisteren en hun behoeften te begrijpen, hebben me bekend gemaakt. In mijn kantoor bestrijk ik drie hoofdgebieden: verkoop, verhuur en beheer van kortetermijnhuurwoningen. Mijn hart klopt vooral voor de Finca's en Landelijke Huizen van de Canarische Eilanden, de authentieke en karaktervolle eigendommen die de schoonheid van de Canarische Eilanden weerspiegelen. Mijn klantenkring is zeer internationaal en ik heb het voorrecht om samen te werken met mensen uit verschillende culturen en achtergronden. Dankzij mijn jarenlange ervaring, mijn inlevingsvermogen in mijn klanten en mijn uitgebreide netwerk heb ik een solide reputatie opgebouwd in de vastgoedsector. Mijn doel is om mijn klanten te helpen bij het vinden van hun droomhuis en hen eersteklas service te bieden.
Mediaanprijs
€ 158.000
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Italiaans
Wij bieden een selectie van prachtige villa's te koop aan in heel Italië. Onze catalogus van prestigieuze eigendommen en droomhuizen op de meest bijzondere locaties in Italië wordt voortdurend bijgewerkt. We werken samen met verschillende internationale partners en bieden maximale zichtbaarheid door een extreem korte verkooptijd te realiseren. Naast droomvilla's bieden wij ook interessante appartementen en huizen aan, die u kunt raadplegen in de rubriek koopjes. Wij taxeren uw woning kosteloos. Kies voor ons en wij zijn geen kostenpost, maar een voordeel!
Mediaanprijs
€ 992.500
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Italiaans, Engels, Frans
Avec plus de 10 ans d'expérience dans l'habitat et une passion inaltérable pour le secteur immobilier, je dirige aujourd'hui Helvet-immo, une agence que j'ai eu le privilège de fonder en février 2024. Depuis 2018, je me suis pleinement investi dans l'immobilier, une vocation qui me permet de marier mon flair pour le design à une expertise solide en matière de transactions immobilières. L'expérience acquise en décoration d'intérieur est une corde de plus à mon arc, enrichissant mon offre en permettant à mes clients de visualiser et personnaliser leur futur habitat. Ma fierté réside dans ma capacité à matérialiser les rêves immobiliers de mes clients, les aidant à se projeter dans leur nouvel espace de vie. Mon éthique de travail est centrée sur l'écoute, l'empathie, et un profond respect pour mes confrères courtiers. Ces valeurs sont les piliers qui sous-tendent mon approche personnalisée et qui ont été fondamentales dans la construction d'un réseau solide. Ce respect mutuel entre professionnels a favorisé des opportunités enrichissantes, me permettant d'offrir à mes clients un éventail de choix plus vaste et des services de qualité. La fondation de Helvet-immo est à ce jour l'apogée de mon parcours professionnel, symbolisant mon engagement envers une clientèle exigeante qui mérite un service d'exception.
Mediaanprijs
€ 963.495
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Frans, Engels
Ik begeleid mijn cliënten bij hun vastgoedonderzoek of investeringsprojecten. Van de prospectie van goederen tot de samenstelling van dossiers en de levering van sleutels, ik blijf aan uw zijde aanwezig in alle stadia van acquisities voor het succes van uw project in de beste omstandigheden.
Mediaanprijs
€ 400.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
SALA IMMOBILI STORICI is een nieuwe realiteit in Palermo, die werd opgericht door Roberto Sala met als doel toegevoegde waarden zoals eerlijkheid, ernst en voorbereiding te garanderen. Wij zorgen voor het beheer van eigendommen op het hele grondgebied, beschermen uw belangen en bieden u zekerheid over alle economische aspecten van de operatie. Onze missie? Om een referentiepunt te worden voor diegenen die niet alleen een noodzakelijk goed willen kopen, maar ook een droom willen realiseren die in de loop van de tijd is gecultiveerd. Om dit alles mogelijk te maken, hebben we een team van professionals in dienst, die uitdrukking geven aan een veelheid aan vaardigheden (architectuur- en ontwerpstudio, technische studio, reclame-experts, advocatenkantoor, notariskantoor), die altijd het referentiepunt blijven voor de partijen. Vol vertrouwen in deze aanpak baseert de HISTORIC REAL ESTATE ROOM haar verkoopstrategie op oplossingen op maat, gebaseerd op een mix van tools; van het type onroerend goed, tot de expliciete kenmerken, tot de impliciete. De aandacht voor de klant brengt ons ertoe speciale bladen en monografieën aan te bieden, die de specifieke kenmerken van de eigendommen en publicaties op nationale verkoopplatforms versterken. Op een bepaald type onroerend goed bieden we ook professionele fotografische diensten en suggestieve video's.
Mediaanprijs
€ 699.999
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Italiaans
Ons agentschap beheert de verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed in het gebied van het Lago Maggiore, het Ortameer, Milaan, Novara en Toscane.
Mediaanprijs
€ 670.000
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Italiaans
TECNOIMMOBILIARE, MEER DAN 30 JAAR ERVARING Met meer dan 30 jaar geconsolideerde ervaring, diepgaande expertise en een diepgewortelde kennis van het gebied, heeft Tecnoimmobiliare zich gevestigd als een referentiepunt in de vastgoedsector. Ons makelaarskantoor, opgericht in 1993 door Federico De Agostino, is gevestigd in het centrum van Roseto degli Abruzzi, in de Via Nazionale 203. Onze lange geschiedenis getuigt van onze niet-aflatende toewijding om diensten van hoge kwaliteit te leveren en te voldoen aan de behoeften van onze klanten, met een toewijding die verder gaat dan alleen het verhandelen van onroerend goed. We zijn er trots op een integraal onderdeel te zijn van de lokale gemeenschap en bij te dragen aan het succes en de realisatie van de vastgoeddromen van onze klanten. Ons team staat tot uw beschikking om u diensten en advies aan te bieden op het gebied van: -Gratis en nauwkeurige evaluatie -Online en offline promotie - Assistentie bij de aan- en verkoop - Advies over hypotheken en leningen -Commerciële en residentiële huurovereenkomsten Sinds 1993 maken wij uw woondromen waar. Uw huis, onze inzet.
Mediaanprijs
€ 190.000
Te koop aangeboden
31
Gesproken talen
Italiaans, Engels
Ik combineer mijn vaardigheden als architect en taxateur van onroerend goed met kennis van de markt om uw huis tegen de best mogelijke marktprijs te evalueren en te verkopen, waarbij prioriteit wordt gegeven aan uw behoeften. Vertrouw op mij om een huis te kopen en je krijgt duidelijke antwoorden en een complete service. Bel mij voor professioneel advies en ontdek de waarde van uw woning!
Mediaanprijs
€ 503.956
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Italiaans, Duits, Engels, Spaans, Frans
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 615.000
Te koop aangeboden
73
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Al meer dan 15 jaar is G-Diffusion de partner voor uw vastgoedprojecten en dromen. Wij adviseren en ondersteunen u bij de aan- of verkoop van uw woning. Kom en ontmoet ons om te bespreken en een kopje koffie te drinken. Tot gauw. Kurt
Mediaanprijs
€ 635.471
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels