Italië: 203 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
De service op maat voor wie een woning verkoopt en koopt
Mediaanprijs
€ 297.500
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Italiaans, Engels
Ik combineer mijn vaardigheden als architect en taxateur van onroerend goed met kennis van de markt om uw huis tegen de best mogelijke marktprijs te evalueren en te verkopen, waarbij prioriteit wordt gegeven aan uw behoeften. Vertrouw op mij om een huis te kopen en je krijgt duidelijke antwoorden en een complete service. Bel mij voor professioneel advies en ontdek de waarde van uw woning!
Mediaanprijs
€ 613.678
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Italiaans, Duits, Engels, Spaans, Frans
Ik ben gespecialiseerd in het helpen van kopers die geïnteresseerd zijn in het kopen van woningen in pittoreske kustgebieden. Dankzij mijn expertise in de vastgoedmarkt bied ik een service op maat, waarbij ik klanten begeleid bij het vinden en kopen van onroerend goed dat aansluit bij hun voorkeuren en doelen. Met een klantgerichte aanpak analyseer ik zorgvuldig de specifieke behoeften en selecteer ik de beste beschikbare opties. Ik bied ondersteuning tijdens het hele koopproces, van rondleidingen door de eigendommen tot prijsonderhandelingen, zodat u verzekerd bent van een probleemloze ervaring. Mijn prioriteit is om hoogwaardige service en persoonlijke assistentie te bieden om klanten te helpen hun droom van het bezitten van een ideale woning aan de kust te verwezenlijken, waardoor het koopproces zo soepel en bevredigend mogelijk verloopt."
Mediaanprijs
€ 2.037.500
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Italiaans
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 672.063
Te koop aangeboden
76
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Alpha-Logis SA, is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Ons team is gespecialiseerd in de Franstalige Zwitserse markt, maar ook in Frankrijk en Italië met partners, om u te helpen uw vastgoedproject te realiseren, met persoonlijke ondersteuning. Om diensten op maat te leveren in een steeds veranderende wereld, heeft ons team adviesvaardigheden ontwikkeld (gratis evaluaties en expertise). Vertrouw ons de verkoop van uw woning, uw aankoop of woonverhuurproject toe. Ons doel is om u tevreden te stellen!
Mediaanprijs
€ 1.090.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Frans, Engels