Huis voor Kopen in Bourg-Saint-Maurice, Frankrijk

Bourg-Saint-Maurice
Huis • 4 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 81 m² • referentie: VM4110TIM-PASQUE
€ 355.000
Uw agentschap 'IMMO MAIS PAS QUE' vallée de la Tarentaise biedt u deze charmante halfvrijstaande woning in HAUTEVILLE-GONDON aan.

We zijn verheugd deze residentie te presenteren en biedt een unieke kans om een woning te verwerven in het hart van een klein gehucht op de helling van de ARCS.

Het bestaat uit een grote woonkamer van 33 m², een aparte keuken, twee grote slaapkamers en een in te richten zolder.

De woning wordt gecompleteerd door een vrijstaand perceel van ongeveer 200m², dat de mogelijkheid biedt om een kleine tuin te creëren.

Gelegen in een rustige en gewilde omgeving, geniet dit huis van een rustige omgeving terwijl het dicht bij voorzieningen, scholen en openbaar vervoer ligt.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze teams voor meer informatie.

Uw 'IMMO MAIS PAS QUE' Tarentaise Valley agentschap biedt u deze charmante halfvrijstaande woning in HAUTEVILLE-GONDON aan.

We zijn verheugd om dit huis te presenteren, dat een unieke kans biedt om een woning te verwerven in het hart van een klein gehucht op de hellingen van Les ARCS.

Het bestaat uit een grote woonkamer van 33 m², een aparte keuken, twee grote slaapkamers en een zolderruimte die kan worden verbouwd.

De woning wordt aangevuld met een niet-aangrenzend perceel van ongeveer 200 m², dat de mogelijkheid biedt om een kleine tuin te creëren.

Gelegen in een rustige, gewilde omgeving, geniet dit huis van een rustige omgeving en toch dicht bij voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.
Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie.

Bourg-Saint-Maurice is een bestemming bij uitstek voor wintersport. De skigebieden van Les Arcs en La Plagne zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de stad met de kabelbaan. U kunt genieten van meer dan 400 kilometer aan pistes en vele off-routes. Sneeuwsporten zoals snowboarden, langlaufen en sneeuwschoenwandelen worden ook aangeboden in de omgeving. In de zomer biedt Bourg-Saint-Maurice ook veel activiteiten voor toeristen. U kunt er wandelen, mountainbiken, klimmen en paragliden. Het gebied staat ook bekend om zijn vele meren, rivieren en watervallen, die volop mogelijkheden bieden om te zwemmen, kanoën en raften.

Deze advertentie wordt u aangeboden door een handelsmakelaar die optreedt in opdracht van het immokantoor 'Immo mais pas que...' Vallée de la Tarentaise 958 Avenue du Maréchal Leclerc - 73700 BOURG SAINT MAURICE Tel. 04 58 24 00 88

ALLEEN AANVRAGEN MET TELEFONISCHE CONTACTGEGEVENS WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN.
KOPEN - VERKOPEN - APPARTEMENT - CHALET - BOURG SAINT MAURICE - 73700
Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieklasse F, Klimaatklasse C Woningen met overmatig energieverbruik. De wet schrijft voor dat het energieprestatieniveau (DPE) van de woning, momenteel klasse F, per 1 januari 2028 wordt opgenomen tussen klasse A en klasse E. Geschat gemiddeld bedrag aan jaarlijkse energie-uitgaven voor standaardgebruik, gebaseerd op energieprijzen voor het jaar 2021: tussen € 1,00 en € 2,00. Deze woning wordt u aangeboden door een handelsagent. Informatie over de risico's waaraan deze eigenschap is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Geohazards: georisques.gouv.fr

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten1

Oppervlaktes

Woonkamer81 m²
Tuin100 m²
Balkon
Gemeubileerd
Terras

Bourg-Saint-Maurice

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
VerwarmingZonne-
Energie-efficiëntiegraad
F
482
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
C
15