2+1 slaapkamer appartement Lissabon centrum, vol oude charme

Lissabon
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 82 m² • referentie: EX-APA_3087
€ 515.000
€ 559.000-44.000
Deze accommodatie wordt gedurende 15 dagen gepromoot door middel van meerdere voorstellen.

Basisprijs: 515000 EUR. De eigenaar zal beschikbaar zijn om alle ingediende voorstellen boven dit bedrag te bekijken. Indiening van voorstellen bij de eigenaar: 21/05/2024.

Indien de eigenaar van mening is dat niet aan de voorwaarden voor aanvaarding van een van de voorstellen is voldaan, wordt/worden de promboor(s) op de hoogte gebracht van het indienen van tegenbiedingen. En zij behoudt zich het recht voor geen van de voorstellen te aanvaarden, indien zij van mening is dat niet aan de door haar gewenste voorwaarden is voldaan.

Het onroerend goed wordt als verkocht beschouwd met de ondertekening van het koop- en verkoopcontract.

Uw familie zal dol zijn op dit huis! Kom langs en laat u verrassen door dit appartement van 113m² bruto oppervlakte, vol charme, van oud design met een charmante massief houten vloer, op een 3e verdieping zonder lift.

Het appartement heeft drie fronten en biedt veel natuurlijke lichtinval. Bij binnenkomst wordt u begroet door een brede en elegante hal, die zich door de hele ruimte uitstrekt en een vintage charme geeft die directe toegang geeft tot alle delen van het appartement. Het bestaat uit een woonkamer met toegang tot een balkon, 3 slaapkamers, waarvan één binnen, (een met waterschade in de resolutiefase), een badkamer, een kast, een uitgeruste keuken en een serre.

Dit appartement is gelegen aan de Rua de Santa Marta in Lissabon, in de parochie Santo António, op slechts 2 minuten lopen van de beroemde Avenida da Liberdade, dicht bij vervoer, metro, winkels, diensten en de luchthaven van Lissabon.

Mis deze uitstekende kans niet om in het hart van de stad Lissabon te wonen in een droomappartement.

Plan nu uw bezoek.

Divisies
Woonkamer(s) 1 / Totaal slaapkamer(s) 2 / Totaal slaapkamer(s) interieur 1

Omgeving
Stadscentrum / School / Groene ruimten / Apotheek / Politie / Openbaar vervoer

Extra
Verdieping 3 / Goede conservering

Gebieden
Slaapkamer oppervlakte 16.70m² / slaapkamer oppervlakte 8.30m² / interieur slaapkamer(s) 6.30m² / woonkamer oppervlakte 16.20m² / bebouwde oppervlakte 113.00m² / woonoppervlakte 82.00m²

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer82 m²
Intern113 m²

Lissabon

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
D