Huis voor Kopen in Beaulieu-sur-Sonnette, Frankrijk

Beaulieu-sur-Sonnette
Appartementencomplex • 8 kamer(s) • 218 m² • referentie: 1524591
€ 25.000
iad Frankrijk - Christelle Simonet biedt u: Kans om te grijpen! Te renoveren gebouw van ongeveer 218m² in Beaulieu-sur-Sonnette.
Dit gebouw met 3 verdiepingen, gelegen in Beaulieu-sur-Sonnette, biedt een ongelooflijk potentieel voor een renovatieproject. Met een oppervlakte van ongeveer 218m² kunt u uw creativiteit de vrije loop laten om een unieke ruimte te creëren die is aangepast aan uw behoeften.
Woningen, kantoren, werkplaatsen, winkels... Er zijn veel mogelijkheden om deze ruimte te exploiteren volgens uw ambities.
Dit gebouw vereist renovatiewerkzaamheden en biedt u de mogelijkheid om een plaats naar uw beeld te vormen, in een charmant stadje Beaulieu-sur-Sonnette.
Mis deze kans niet om je fantasie de vrije loop te laten en dit gebouw om te toveren tot een plek die bij je past!

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE NS-index en GHG NS-index. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Mevr. Christelle Simonet EI (ID 35959), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van ANGOULEME onder het nummer 752585877, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers8

Oppervlaktes

Woonkamer218 m²

Beaulieu-sur-Sonnette

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens