Bragança: 157 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
U bent op zoek naar een woning in een rustige, veilige, groeiende omgeving, maar met een seculiere geschiedenis, goede gastronomie, met een zeer eigenaardige cultuur en gebruiken, in de buurt van de rivier de Douro, natuurlijke grens met buurland Spanje. Ik kan helpen met kennis van het gebied, zijn instellingen, zijn inwoners, de nodige financiering en het behandelen van alle bureaucratie en documentatie die nodig is om uw droom waar te maken.
Mediaanprijs
€ 65.000
Te koop aangeboden
52
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Het José Costeira Ferreira Team streeft ernaar om een service van uitmuntendheid, professionele, een positieve ervaring te bieden gedurende het hele proces. Wij begeleiden u van het verhogen tot het sluiten van de transactie en zorgen ervoor dat de verkoop van uw woning snel en voor de best mogelijke waarde plaatsvindt, altijd ter verdediging van uw belangen. We hebben een marketingafdeling klaar staan om de promotie van uw woning te ondersteunen. Wij zijn in de technologische voorhoede van onroerend goed, met behulp van de nieuwste technologie beschikbaar voor deze markt, om uw woning te bevorderen, het bereiken van een grotere efficiëntie en het bereiken van de geschetste resultaten. Het is cruciaal voor ons om een rigoureuze kwalificatie en selectie van potentiële kopers te maken. Voor kopers, dit multidisciplinaire team heeft Buyer Specialisten gewijd aan het vinden van de juiste woning gaat om hun verwachtingen te voldoen. Wij volgen u vanaf het begin van de zoektocht tot de conclusie van het bedrijf. ZOME is een bedrijf gecrediteerd door Banco de Portugal om u te helpen bij bankbemiddeling. We hebben een persoon die zich zal wijden aan het helpen van u het vinden van de beste kredietoplossing. We begeleiden onze klant om het proces eenvoudiger te maken en aan hun verwachtingen te voldoen.
Mediaanprijs
€ 320.000
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Mijn naam is Adelina Maria Castro en ik zit in de vastgoedsector omdat deze activiteit voor mij aantrekkelijk en uitdagend is. Ik mag een direct contact met mensen hebben en als zodanig de wetenschap dat ik hen op de een of andere manier kan helpen hun dromen te realiseren en dit op zich geeft me een enorme persoonlijke vervulling. En hoe kan ik mijn klanten helpen? Het beste van mezelf geven, mijn tijd en mijn toewijding, wetende dat iedereen in zijn individualiteit MIJN KLANT is. Wanneer een klant ermee instemt om met mij samen te werken, vormen ze een team, dus verwacht niet minder dan mijn volledige beschikbaarheid, kennis van de markt en vastgoedtrends en natuurlijk mijn totale toewijding om uw woning te verkopen of het onroerend goed van uw dromen te kopen tegen de beste prijs en in de kortst mogelijke tijd.
Mediaanprijs
€ 120.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees, Engels
Mijn naam is Hugo BATISTA en ik ben een onafhankelijke vastgoedconsultant van iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is de Regio Douro - Werelderfgoed. Ik kan je helpen je hoekje in dit paradijs te vinden.
Mediaanprijs
€ 100.000
Te koop aangeboden
38
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
"+Follow-up +Simple +Happy" dit is mijn motto. Ik ben een dynamische consultant, die uitgaat naar de behoeften van elke klant te voldoen, op een persoonlijke manier, omdat elke klant uniek is en al mijn toewijding verdient. Ik werk met liefde, toewijding en transparantie, want zo willen we graag behandeld worden. Als je denkt aan het kopen, verkopen en/of bezitten van een woning, dan ben ik hier, zodat we samen het beste voor iedereen kunnen krijgen. Mijn klanten zijn mijn inspirerende bron!
Mediaanprijs
€ 275.400
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Mijn naam is José Lino Santos en ik heb een solide commerciële ervaring van meer dan 35 jaar op het gebied van bankieren, verzekeren en onroerend goed, met meer dan 150 verkochte eigendommen sinds 2018. In onroerend goed heb ik verschillende trainingsacties uitgevoerd, om de beste diensten aan mijn klanten te kunnen bieden, gespecialiseerd in luxe onroerend goed en met certificering in home staging. Handelen in het kader van onderzoek, fondsenwerving en promotie van de verkoop van alle soorten onroerend goed in de districten Porto en Braga, met constante monitoring gedurende het hele proces. Ondersteuning in het financieringsproces.
Mediaanprijs
€ 85.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Actieve zoektocht naar gevraagde woningen voor aankoop en verkoop en klantopvolging op een gepersonaliseerde manier.
Mediaanprijs
€ 31.450
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Goede ervaring in vastgoedbeleggingen. Rechtendiploma. Post Graduatie in Accounting, Fiscaliteit en Auditing. Gemak en leiderschap van teams.
Mediaanprijs
€ 87.000
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans