Lissabon: 954 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Emanuel Pais is ultra-gemotiveerd in het voldoen aan de behoeften van haar klanten, leveranciers en partners. Hij is toegewijd aan het overtreffen van de gecreëerde verwachtingen, als de zakelijke facilitator die elke klant zoekt op het moment van het bezitten, kopen of verkopen van zijn onroerend goed. Emanuel biedt een breed scala aan diensten, altijd op zoek naar het beste in elke sector, om effectief en efficiënt te dienen. Hij begon al vroeg te werken en waardeerde zo elke klant met wie hij samenwerkt, waarbij hij zichzelf op een unieke en speciale manier aan elk project toegaf. Het zet voortdurend in op zijn groei en ontwikkeling en verbetert zijn vaardigheden en training om altijd beter te zijn. Het streeft voortdurend en onophoudelijk naar uitmuntendheid. Hij is al bijna 6 jaar verbonden aan de vastgoedsector en is altijd een bekroonde consultant geweest en erkend voor zijn hoge mate van toewijding, toewijding en vooral resultaten. Het omarmen van het RE/MAX Golden Line-project was om te wedden op de fusie van een visionair DNA met de ervaring en karakteristieke gloed die het definiëren. Emanuel is de juiste persoon om uw vastgoedbedrijf van stroom te maken! Leer hoe het is om te werken met een professional die hard investeert om je doelen om te zetten in realiteit. Laat u vergezellen door het beste dat er is op de vastgoedmarkt. Stel vandaag nog een vergadering in. Bel me nu!
Mediaanprijs
€ 1.600.000
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Portugees, Engels
Diagency is uw makelaar. "Wees exclusief. Wees thuis. Wees jij" We werken dagelijks aan een monitoring van excellentie aan de klant en bestuderen de trends van het moment, zodat we nieuwe manieren kunnen ontdekken om de processen te stroomlijnen. We willen groeien als bedrijf en dat kan alleen met een serieuze houding die de relatie met de klant voorziet. Door de gespecialiseerde training die we hebben geïmplementeerd aan onze agenten, ontvangt u een exclusieve service.
Mediaanprijs
€ 2.450.000
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
TOP 5 Remax Nederland Ik ben een consultant met meer dan 5 jaar ervaring in de markt, met veel transacties op de nationale markt met nationale klanten en andere nationaliteiten. Ik volg de gepersonaliseerde klant en presenteer de beste hypothesen die beschikbaar zijn in de markt voor een eerlijke aankoop. Reken maar op me! Ik sta volledig tot uw beschikking.
Mediaanprijs
€ 750.000
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Noors - Bokmål
Invest 351 is een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen in Portugal, wiens missie het is om u te helpen de beste en meest winstgevende investeringen te vinden die zijn aangepast aan uw profiel.
Mediaanprijs
€ 327.500
Te koop aangeboden
115
Gesproken talen
Portugees
Het onroerend goed Portugal Prestige Properties werd opgericht in 2000 met als doel het vastgoed van referentie te zijn. We onderscheiden ons door onze inzet voor technologische ontwikkeling en zijn aanwezig in ongeveer 220 nationale en buitenlandse portalen en persoonlijke pagina's. We bieden gepersonaliseerde monitoring, we creëren oplossingen op maat van elke klant. Wij beheren meer dan 2.000 eigendommen van particulieren, bedrijven, bankieren en partnerschappen. Al onze professionals zorgen voor een strikt beheer van bemiddelingscontracten en aan- en verkoopprocessen. Tot slot adviseren we al onze klanten, we gebruiken ook moderne en geautomatiseerde middelen voor business management. We zetten onszelf in de plaats van de klant of koper en behandelen hem zoals we zouden willen worden behandeld, door middel van een veilige en familiale service.
Mediaanprijs
€ 645.650
Te koop aangeboden
420
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Als architect van opleiding heb ik meerdere jaren ervaring in het ontwerpen en bouwen van luxe woningen en 5-sterren hotels en resorts over de hele wereld. Mijn professionele ervaring bracht me ertoe mijn economische kennis te verdiepen, dus volgde ik een dubbele master in Real Estate and Banking and Finance in Zwitserland en Hong Kong, waar ik cum laude afstudeerde. Ik begrijp de behoeften van de eigenaren en kopers alsof ze van mij zijn, en ik werk eraan om ervoor te zorgen dat het bedrijf met succes wordt uitgevoerd.
Mediaanprijs
€ 295.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Droom, geloof me! Ik kan je helpen. Wij zijn een team gespecialiseerd in vastgoed consulting.
Mediaanprijs
€ 209.000
Te koop aangeboden
72
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Frans
Beste klant   Ik hoop dat de informatie in deze presentatie u zal helpen begrijpen hoe de enorme kennis die ik de afgelopen 30 jaar heb opgedaan en de voortdurende leerkennis me de juiste persoon maken om uw risico aanzienlijk te verminderen en uw vastgoedbedrijf te verbeteren.   Van jongs af aan gekoppeld aan people-to-people business, was het gemakkelijk om de beste ingrediënten te vinden om te werken in dit universum dat een Passie is geworden. Commerciële relaties, verbouwing en specialisatie in keukenprojecten, hebben kennis gesedimenteerd om vandaag de dag uit te monden in vastgoedsucces.   Het maakt deel uit van mijn DNA om dagelijkse waarden zoals Rigor, Professionaliteit en Ethiek toe te passen bij elke gesprekspartner, zodat het succes van de transactie altijd de verwachtingen van elke acteur overtreft.   U kunt rekenen op al mijn toewijding en ervaring om te helpen bij het nemen van de beste beslissingen, vanaf het eerste moment, door ondersteuning en ondersteuning tot onderhandelingen en tot het einde van het bedrijf.   Actief werken om klanten voor het leven te houden, het is niet verwonderlijk dat ik tijdens het op de markt brengen van uw woning het meeste voordeel voor iedereen probeer te krijgen. Het succes van mijn cliënten is de garantie geweest voor een duurzame relatie, die gelukkig in de loop der jaren is herhaald.   Het omarmen van het project in de RE/MAX Golden Line Group, is de versteviging van een structuur gericht op doelstellingen en altijd dienen met kwaliteit en uitmuntendheid!
Mediaanprijs
€ 125.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Haq Overseas is een toonaangevend internationaal vastgoedadviesbureau met meer dan 10 jaar ervaring in de sector gevestigd in Londen. Onze reputatie is gebouwd op vertrouwen en integriteit door onze klanten een professionele en betrouwbare service te bieden, waarbij ze altijd hun beste belangen in het hart houden. We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, dat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt betere eigendomsbeslissingen te nemen. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, wij hebben een uitgebreid internationaal partnernetwerk dat experts is in hun eigen markten. Samen bieden we onze klanten zoeken op maat, gepersonaliseerde verkoop en een volledig scala aan professionele vastgoedgerelateerde diensten.
Mediaanprijs
€ 495.000
Te koop aangeboden
202
Gesproken talen
Engels, Portugees