São Pedro do Sul: 23 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Hallo Ik ben een serieuze, professionele vastgoedadviseur met als uiteindelijk doel u te helpen uw woning te verkopen. Ik hecht waarde aan transparantie en monitoring in de relatie tussen klant en consultant. Ik ben een moeder van drie kinderen, al volwassen en gescheiden, wat mijn mate van toewijding en toewijding aan mijn beroep verhoogt. Ik ben een taalleraar en heb altijd met mensen gewerkt, wat me een uitstekende bagage heeft gegeven voor wat ik doe, omdat ik van mening ben dat dit een werk van mensen voor mensen is en dat wat de overhand heeft, de geleverde service is en niet het aantal eigenschappen dat ik kan verhogen. De tijd van mensen wordt schaarser en duurder, en ik ben hier om je te helpen je tijd daarvoor te gebruiken, en die, die er echt toe doen. Hoeveel is je tijd waard? Mijn ervaring in het veld is geen decennia, maar in de korte tijd die ik beschouw te hebben gehad, hebben mijn resultaten overtroffen wat ik had verwacht en mijn groei als professional en als persoon is echt heel motiverend en zelfs verrassend geweest. Hoewel ik ook in het open regime werk, geloof ik niet in hetzelfde omdat ik het beschouw als een "dievenbeurs" van onroerend goed en een diskrediet van de eigenaren ervan. Ik ben van mening dat als we een arts of een advocaat kiezen om voor ons gezin te zorgen, we ook een vastgoedadviseur voor ons onroerend goed moeten kiezen. Het feit dat we slechts met één persoon te maken hebben en die persoon de exclusieve agent van ons eigendom is, genereert meer levering en meer verantwoordelijkheidsgevoel, dus de geleverde service zal veel meer kwaliteit hebben. Tijd is geld, en mijn tijd moet geld genereren, dus het moet goed worden besteed en beheerd. Ik ben hier niet om onroerend goed te verzamelen! Ik ben hier om uw woning te verkopen! Ik beloof betrokkenheid, betrokkenheid, professionaliteit en strengheid in alles wat ik doe. Vertrouw erop dat ik uw woning verkoop, of een andere collega die mijn diensten en dezelfde inzet aanbiedt! Bedankt!
Mediaanprijs
€ 255.000
Te koop aangeboden
32
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels
Vastgoedadviseur, tot uw beschikking voor uw projecten.
Mediaanprijs
€ 85.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
De kennis van het gebied, trends en kansen in combinatie met kennis en geloofwaardigheid in de sector zijn enkele van de toegevoegde waarde die ik beschikbaar stel aan mijn klanten in dit boeiende beroep.
Mediaanprijs
€ 93.000
Te koop aangeboden
31
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Help u de beste oplossing voor uw huis te vinden en de beste locatie voor uw bedrijfsproject.
Mediaanprijs
€ 189.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Hallo! Ik kan helpen bij het vinden / verkopen / verhuren van uw huis in het district Viseu - Portugal!
Mediaanprijs
€ 70.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Bij RE/MAX NOVO LAR is het motto "Make Dreams Come True"! Voor ons ligt de focus op de klant! We zijn geboren om hem te helpen!
Mediaanprijs
€ 185.000
Te koop aangeboden
70
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Italiaans
Wij kunnen u helpen bij het vinden van de woning die u zoekt. Wij zijn een makelaar in de Viseu gebied en we maken potentiële klanten Vrienden hen te helpen om hun dromen en behoeften te realiseren.
Mediaanprijs
€ 112.500
Te koop aangeboden
35
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans