Portugal: 8.676 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wat onderscheidt mij? - Persoonlijke service - Nabijheid en professionaliteit - Bewezen resultaten
Mediaanprijs
€ 497.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Engels
Neem contact met ons op via +41216161010 om uw zoekcriteria te delen, zodat we u goederen zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen en behoeften kunnen aanbieden.
Mediaanprijs
€ 1.320.000
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
Mijn naam is Sónia Gonçalves en ik ben een Real Estate Consultant Verbonden aan eXp Portugal op het eiland Madeira. Ik heb een diploma public relations en bedrijfscommunicatie van de Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Ik heb 19 jaar bij het Banking Office gewerkt en omdat ik altijd van uitdagingen hield en uit mijn comfortzone kwam, besloot ik in 2021 om als consultant naar onroerend goed te komen. Voor mij was het relatief eenvoudig, door mijn contacten, de klantenservice ervaring, mijn opleiding in Business Communication en ook door mijn ruime ervaring op het gebied van financiering die ik gedurende mijn hele bankcarrière heb opgedaan. Ik heb ook mijn droomhuis gebouwd en veel belangrijke details leren kennen bij de bouw van huizen en projecten. Wat mij het meest aantrekt in dit vak, is het vinden van het droomhuis, of het gewenste bedrijf als investering door mijn klanten. Maak de droom waar! Voor mijn klanten die willen verkopen, is mijn doel om altijd zo snel mogelijk te verkopen, tegen de beste prijs. Om deze reden probeer ik altijd verschillende soorten woningen in portefeuille te hebben, met zeer verschillende kenmerken, maar waarbij ik vooral het gevoel heb dat het een goed potentieel in de markt heeft en mijn klanten goed van dienst is. Wanneer ik werk met klanten die hun eigendommen willen verkopen, is mijn criterium altijd een sterke vertrouwensrelatie tussen de twee, die begint met een contract, zodat beide kunnen samenwerken om de best mogelijke deal te bereiken. Ik probeer altijd geen erg groot aantal woningen te hebben, zodat ik de nabijheid kan hebben met de eigenaren die altijd zo gewenst is in dit soort zaken. Met de overgrote meerderheid van mijn klanten werden we vrienden en vertrouwelingen, zelfs na het einde van het proces. Als u onroerend goed wilt verkopen of kopen en dit wilt doen met een expert in het veld, neem dan contact met mij op. Ik zal het proces eenvoudig en gemakkelijk maken. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, madeira eiland gebied, vastgoed consultant
Mediaanprijs
€ 399.000
Te koop aangeboden
172
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
IN EEN DROOMLANDSCHAP, EEN ZEE VAN OPLOSSINGEN. Het is wat mijn team van 5 Consultants u als aparte service aanbiedt, of u nu koper, verkoper of huurder bent.
Mediaanprijs
€ 95.000
Te koop aangeboden
87
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Bent u van plan om een woning te verkopen of te kopen? Wilt u de marktwaarde van een bepaald gebied weten? Hulp nodig en volgen met banksimulatie? Mijn naam is Emanuel ABREU. Ik werk samen met I@D Portugal en ben uw betrouwbare vastgoedadviseur. Ik stel mezelf tot uw beschikking om u te helpen uw vastgoedprojecten te realiseren, perfect in staat om u te begeleiden tijdens het proces. Profiterend van mijn vaardigheden, zult u profiteren van de steun van een netwerk dat inzet op een nabijheidsrelatie die is gepositioneerd tussen de leiders van de vastgoedmarkt Portugees en Frans. I@D Portugal is een zeer solide netwerk, met de steun van een uitgebreid team van consultants verspreid over het hele land. Hier bij IAD u dit alles is veel meer, neem dan contact met mij op! Emanuel Abreu - Vastgoedadviseur e-mail: Emanuel.abreu@iadportugal.pt telf.: +351 965502249 IAD Portugal - AMI: 11220
Mediaanprijs
€ 405.000
Te koop aangeboden
67
Gesproken talen
Portugees, Engels
Als vastgoedadviseur wil ik een bijdrage leveren aan het vinden van hun droomhuis.
Mediaanprijs
€ 397.000
Te koop aangeboden
68
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Ik kan je helpen bij het vinden van het nieuwe huis.
Mediaanprijs
€ 413.500
Te koop aangeboden
44
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels
Sattar Properties is een boetiekmakelaar voor zowel kopers als verkopers met luxe eigendommen en een exclusieve levensstijl. De makelaardij bestaat uit een zeer ervaren team dat de ware betekenis van luxe begrijpt en de klant kan helpen een levensstijl op de gewenste locatie voor te stellen. Gelegen in de prestigieuze jachthaven van Cascais, een exclusieve toegangspoort voor diegenen die Cascais binnenkomen, en naast de steun van twee gerenommeerde ontwikkelaars onder vele, heeft Sattar Properties het antwoord op uw droomhuis. Van de ongerepte natuur in Sintra en Alentejo; de luxe, sereniteit en rust van Cascais; het snelle stadsleven van Lissabon en Porto tot de vakantiehuizen het hele jaar door in de Algarve - Sattar Properties zit u goed. Bij Sattar Properties begrijpen we het belang van het bouwen van gemeenschappen, het verbinden van mensen en het creëren van een duurzame levensstijl. We streven ernaar om de nummer één boutique brokerage in Portugal te zijn door het ontwikkelen van uitzonderlijke klantrelaties. Laat ons deel uitmaken van uw reis naar Portugal en ervaar een unieke gepersonaliseerde oplossing om aan al uw behoeften aan te passen.
Mediaanprijs
€ 1.250.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Pools
Hallo Ik heb WhatsApp en Telegram: +351 - 920166477 Ik ben Portugees. Spreek Engels. Hablo Espanol. Dankbaar. Bedankt. Un saludo.
Mediaanprijs
€ 56.000
Te koop aangeboden
125
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans