Portugal: 9.999 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wat onderscheidt mij? - Persoonlijke service - Nabijheid en professionaliteit - Bewezen resultaten
Mediaanprijs
€ 220.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Engels
Als u op zoek bent naar een huis in Portugal, zullen wij u helpen het te vinden! Of u nu in onze portefeuille zit of niet, net als onze House-Hunting service, vinden wij het perfecte huis voor u. Neem contact met ons op
Mediaanprijs
€ 309.400
Te koop aangeboden
605
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Indonesisch, Russisch, Oekraïens
In ons team van vastgoedadviseurs vindt u uitstekende professionals die zijn opgeleid om te helpen bij het kopen en verkopen van uw woning. Wij zijn gekwalificeerd om het hele proces van het kopen en verkopen van uw woning te begeleiden. Voortzetting van het gehele bureaucratische proces, kredietbemiddeling en vermogensbeheer.
Mediaanprijs
€ 177.445
Te koop aangeboden
45
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Invest 351 is een adviesbureau gespecialiseerd in de vastgoedsector in Portugal.
Mediaanprijs
€ 325.000
Te koop aangeboden
156
Gesproken talen
Portugees, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Tsjechisch, Deens, Duits, Grieks, Engels, Spaans, Estisch, Baskisch, Fins, Frans, Hebreeuws, Hindi, Kroatisch, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Litouws, Lets, Maleis, Noors - Bokmål, Nederlands, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Albanees, Servisch, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
WAAROM EEN HUIS BIJ MIJ KOPEN? Omdat ik het leuk vind om kopers te helpen bij het vinden van hun droomhuis! Ik werk elke klant individueel en neem de tijd om hun levensstijl, behoeften en verlangens te begrijpen! Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen die een huis kopen! Ik wil u graag specifiek laten zien hoe ik kan helpen bij de aankoop van uw woning: 1 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het verzamelen en selecteren van het beste krediet dat de markt biedt, 2 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het kiezen van de beste financiële oplossing voor uw zaak, 3 - Selectie van eigenschappen van uw interesse, 4 - Focus op uw kenmerken en behoeften, 5 - Waardering van geselecteerde eigendommen, 6 - Begeleiding bij de bezoeken, 7 - Hulp bij het bepalen van de strategie voor het indienen van voorstellen, 8 - Monitoring en ondersteuning in het onderhandelingsproces tot de afsluiting, 9 - Juridische ondersteuning bij de evaluatie van contracten, 10 - Begeleiding tot het schrijven, 11 - Volledige steun in de post-Schrift.
Mediaanprijs
€ 720.000
Te koop aangeboden
58
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Vastgoedadviseur werkzaam in de markt sinds 2015. Koop, verkoop of lease neem contact op, ik help je graag verder.
Mediaanprijs
€ 155.750
Te koop aangeboden
31
Gesproken talen
Portugees, Engels
Hallo, ik ben Gina Gomes en ik maak deel uit van Imobiliária Predimed Portugal, ik oefen mijn activiteit uit in de autonome regio Madeira en ik ben beschikbaar om u te helpen bij alles wat nodig is, bij de verkoop / aankoop van uw woning, met de grootst mogelijke professionaliteit. Ik help bij het promoten en zelfs instrueren van alle administratieve procedures die inherent zijn aan de bouw / vastgoedpromotie, namelijk verzoeken om voorafgaande informatie, voorafgaande communicatie, licenties, hoogtepunten etc. Reken op mij!
Mediaanprijs
€ 505.000
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Portugees
Hallo Ik heb WhatsApp en Telegram: +351 - 920166477 Ik ben Portugees. Spreek Engels. Hablo Espanol. Dankbaar. Bedankt. Un saludo.
Mediaanprijs
€ 52.000
Te koop aangeboden
203
Gesproken talen
Spaans, Engels, Portugees
Mijn naam is Sónia Gonçalves en ik ben een Real Estate Consultant Verbonden aan eXp Portugal op het eiland Madeira. Ik heb een diploma public relations en bedrijfscommunicatie van de Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Ik heb 19 jaar bij het Banking Office gewerkt en omdat ik altijd van uitdagingen hield en uit mijn comfortzone kwam, besloot ik in 2021 om als consultant naar onroerend goed te komen. Voor mij was het relatief eenvoudig, door mijn contacten, de klantenservice ervaring, mijn opleiding in Business Communication en ook door mijn ruime ervaring op het gebied van financiering die ik gedurende mijn hele bankcarrière heb opgedaan. Ik heb ook mijn droomhuis gebouwd en veel belangrijke details leren kennen bij de bouw van huizen en projecten. Wat mij het meest aantrekt in dit vak, is het vinden van het droomhuis, of het gewenste bedrijf als investering door mijn klanten. Maak de droom waar! Voor mijn klanten die willen verkopen, is mijn doel om altijd zo snel mogelijk te verkopen, tegen de beste prijs. Om deze reden probeer ik altijd verschillende soorten woningen in portefeuille te hebben, met zeer verschillende kenmerken, maar waarbij ik vooral het gevoel heb dat het een goed potentieel in de markt heeft en mijn klanten goed van dienst is. Wanneer ik werk met klanten die hun eigendommen willen verkopen, is mijn criterium altijd een sterke vertrouwensrelatie tussen de twee, die begint met een contract, zodat beide kunnen samenwerken om de best mogelijke deal te bereiken. Ik probeer altijd geen erg groot aantal woningen te hebben, zodat ik de nabijheid kan hebben met de eigenaren die altijd zo gewenst is in dit soort zaken. Met de overgrote meerderheid van mijn klanten werden we vrienden en vertrouwelingen, zelfs na het einde van het proces. Als u onroerend goed wilt verkopen of kopen en dit wilt doen met een expert in het veld, neem dan contact met mij op. Ik zal het proces eenvoudig en gemakkelijk maken. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, madeira eiland gebied, vastgoed consultant
Mediaanprijs
€ 450.000
Te koop aangeboden
147
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans