Portugal: 9.992 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mijn naam is Thibault LASSALE en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur van iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is São Vicente, een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met je mee op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je zoekt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u van plan bent om uw huis te verkopen, kan ik u ook helpen door u een geschatte waarde te geven en uw woning gratis te publiceren op meer dan 200 vastgoedportalen wereldwijd. iad is een vastgoedbemiddelingsbedrijf dat geen fysieke winkels heeft, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, op basis van professionaliteit en transparantie. Als onafhankelijk vastgoedadviseur heb ik de autonomie om mijn planningen te beheren en met u te onderhandelen over mijn commissie, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke follow-up in alle stadia van het proces en een kwaliteitsservice tegen de beste prijs. Neem contact met mij op!
Mediaanprijs
€ 600.000
Te koop aangeboden
37
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Mijn naam is Sónia Gonçalves en ik ben een Real Estate Consultant Verbonden aan eXp Portugal op het eiland Madeira. Ik heb een diploma public relations en bedrijfscommunicatie van de Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Ik heb 19 jaar bij het Banking Office gewerkt en omdat ik altijd van uitdagingen hield en uit mijn comfortzone kwam, besloot ik in 2021 om als consultant naar onroerend goed te komen. Voor mij was het relatief eenvoudig, door mijn contacten, de klantenservice ervaring, mijn opleiding in Business Communication en ook door mijn ruime ervaring op het gebied van financiering die ik gedurende mijn hele bankcarrière heb opgedaan. Ik heb ook mijn droomhuis gebouwd en veel belangrijke details leren kennen bij de bouw van huizen en projecten. Wat mij het meest aantrekt in dit vak, is het vinden van het droomhuis, of het gewenste bedrijf als investering door mijn klanten. Maak de droom waar! Voor mijn klanten die willen verkopen, is mijn doel om altijd zo snel mogelijk te verkopen, tegen de beste prijs. Om deze reden probeer ik altijd verschillende soorten woningen in portefeuille te hebben, met zeer verschillende kenmerken, maar waarbij ik vooral het gevoel heb dat het een goed potentieel in de markt heeft en mijn klanten goed van dienst is. Wanneer ik werk met klanten die hun eigendommen willen verkopen, is mijn criterium altijd een sterke vertrouwensrelatie tussen de twee, die begint met een contract, zodat beide kunnen samenwerken om de best mogelijke deal te bereiken. Ik probeer altijd geen erg groot aantal woningen te hebben, zodat ik de nabijheid kan hebben met de eigenaren die altijd zo gewenst is in dit soort zaken. Met de overgrote meerderheid van mijn klanten werden we vrienden en vertrouwelingen, zelfs na het einde van het proces. Als u onroerend goed wilt verkopen of kopen en dit wilt doen met een expert in het veld, neem dan contact met mij op. Ik zal het proces eenvoudig en gemakkelijk maken. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, madeira eiland gebied, vastgoed consultant
Mediaanprijs
€ 470.000
Te koop aangeboden
118
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
TOP 5 Remax Nederland Ik ben een consultant met meer dan 5 jaar ervaring in de markt, met veel transacties op de nationale markt met nationale klanten en andere nationaliteiten. Ik volg de gepersonaliseerde klant en presenteer de beste hypothesen die beschikbaar zijn in de markt voor een eerlijke aankoop. Reken maar op me! Ik sta volledig tot uw beschikking.
Mediaanprijs
€ 880.000
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Noors - Bokmål
Ik begeleid mijn klanten tijdens het hele vastgoedtransactieproces, hetzij bij de verkoop van uw woning of bij de zoektocht naar uw woning.
Mediaanprijs
€ 740.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees, Spaans, Frans
U bent op zoek naar een woning in een rustige, veilige, groeiende omgeving, maar met een seculiere geschiedenis, goede gastronomie, met een zeer eigenaardige cultuur en gebruiken, in de buurt van de rivier de Douro, natuurlijke grens met buurland Spanje. Ik kan helpen met kennis van het gebied, zijn instellingen, zijn inwoners, de nodige financiering en het behandelen van alle bureaucratie en documentatie die nodig is om uw droom waar te maken.
Mediaanprijs
€ 65.000
Te koop aangeboden
49
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Mijn doel is om klanten te helpen bij het vinden van de ideale woning die voldoet aan hun behoeften en budget. Met een klantgerichte aanpak, om hun specifieke voorkeuren en eisen te begrijpen.
Mediaanprijs
€ 386.232
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Portugees, Engels
Ik ben de consultant met de hoogste omzet in het Remax Prestige bureau, het nummer 1 bureau in Europa. Ik begeleid nationale en internationale cliënten bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Lissabon, Cascais en Algarve. Ik ben een specialist in de luxe markt in Portugal. Achtergrond: Ik ben afgestudeerd in de rechten. Ik heb een master in recht en management en veel ervaring op commercieel gebied bij multinationals zoals Deloitte en KPMG.
Mediaanprijs
€ 415.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik wil een nuttige en effectieve tussenpersoon zijn voor mensen die contact met mij opnemen en mij vertrouwen, hun belangen op de eerste plaats zetten, of ze nu kopers of verkopers van een woning zijn. Voor karakter en persoonlijke ervaring ben ik een bouwer en werk ik altijd aan het laten groeien van de relaties die ik heb met mensen.
Mediaanprijs
€ 430.000
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
We willen het gevoel hebben dat we een verschil hebben gemaakt, dat we elkaar hebben laten dromen, dat we de dromen en doelen van onze professionals en klanten hebben vervuld.
Mediaanprijs
€ 237.950
Te koop aangeboden
25
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans