Portugal: 9.992 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik ben een consultant die zich vooral graag bezighoudt met het zoeken naar oplossingen voor kopersklanten. Als u een zeer druk persoon bent of liever een professional inschakelt om de juiste woning voor u te vinden, waarom zou u mij dan niet inhuren? Neem contact met me op, ontdek het, je zult zien dat je er geen spijt van hebt.
Mediaanprijs
€ 193.500
Te koop aangeboden
37
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Wij begeleiden onze klanten bij de aankoop van state-of-the-art vastgoed. Wij zijn exclusieve partners van een grote Franse promotor die Luxury Residences bouwt.
Mediaanprijs
€ 580.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Al 15 jaar vastgoedadviseur op de Azoren
Mediaanprijs
€ 247.975
Te koop aangeboden
50
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
‎‎+351 919694340 "Een woning is een gebouw van cement en bakstenen. Een huis of een bedrijf is een constructie van waarden en principes." Wat is voor jou het belangrijkste? Maak je geen zorgen, ik ben meteen terug. Je kunt het allemaal hebben! Breng de wil om te veranderen met je mee! Ik beloof je de ideale plek voor je bedrijf of het perfecte huis te vinden om je te verwelkomen als een echt thuis. Van mens tot mens.
Mediaanprijs
€ 350.000
Te koop aangeboden
33
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Ocean Horizon - Over ons: Welkom bij Ocean Horizon, uw persoonlijke makelaarskantoor in de prachtige Algarve! Ons agentschap, dat Duits, Engels en Portugees spreekt, wordt geleid door Duitse makelaars die zich met passie inzetten voor het bemiddelen in onroerend goed in deze prachtige regio. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is, dus we nemen de tijd om onze klanten persoonlijk te leren kennen en hun individuele behoeften te begrijpen. Daarom richten we ons bij Ocean Horizon op het bieden van een persoonlijke en betrouwbare service, samen met coöperatief en eerlijk advies. Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen, van de selectie van onroerend goed tot de daaropvolgende formaliteiten en andere behoeften, totdat u zich echt 'thuis' voelt met onze lokale kennis en contacten. Neem contact met ons op en samen maken we uw dromen van het bezitten van een woning in de westelijke Algarve waar. We kijken ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten en u te vergezellen op uw reis!
Mediaanprijs
€ 592.500
Te koop aangeboden
28
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels
Het onroerend goed Portugal Prestige Properties werd opgericht in 2000 met als doel het vastgoed van referentie te zijn. We onderscheiden ons door onze inzet voor technologische ontwikkeling en zijn aanwezig in ongeveer 220 nationale en buitenlandse portalen en persoonlijke pagina's. We bieden gepersonaliseerde monitoring, we creëren oplossingen op maat van elke klant. Wij beheren meer dan 2.000 eigendommen van particulieren, bedrijven, bankieren en partnerschappen. Al onze professionals zorgen voor een strikt beheer van bemiddelingscontracten en aan- en verkoopprocessen. Tot slot adviseren we al onze klanten, we gebruiken ook moderne en geautomatiseerde middelen voor business management. We zetten onszelf in de plaats van de klant of koper en behandelen hem zoals we zouden willen worden behandeld, door middel van een veilige en familiale service.
Mediaanprijs
€ 630.700
Te koop aangeboden
364
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
IK DENK EERST AAN JOU Ik heb een achtergrond in management en heb een MBA afgerond via Henley Management College (University of Reading) UK. Ik heb 40 jaar in de banksector gewerkt, op senior managementniveau, waarvan 32 jaar in commerciële gebieden en 8 jaar in het vastgoedbeheergebied. Altijd met grote vastberadenheid, was het met grote trots dat ik in maart 2017 een nieuw project omarmde op het gebied van onroerend goed van Group Pr1me, een bedrijf waarmee ik me volledig identificeerde, in termen van waarden, training en resultaten. In april 2019, als gevolg van de fusie van twee bedrijven (Business en Pr1me Group), werd ZOME geboren, een nieuw makelaarskantoor met meer dan 1000 consultants, dat ernaar streefde om binnen drie tot vijf jaar de leider van de Iberische markt te zijn en waar ik met grote trots bij kwam, met behoud van het niveau van waarden, training en resultaten waarmee ik me altijd heb geïdentificeerd. Ik ben dus beschikbaar om een betere service te bieden op het gebied van verkoop en verhuur van onroerend goed, waarbij ik van de gelegenheid gebruik maak om mijn marktkennis en kennis op internationaal niveau (inclusief buitenlandse kopers) in te zetten om de doelstellingen van mijn klanten te bereiken. Sinds 2019 maak ik ook deel uit van de meest productieve consultants van Zome (Topliner).   Ik ben van plan om een vertrouwensrelatie met mijn klanten te creëren.
Mediaanprijs
€ 1.650.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Portugees, Engels
Het kopen of verkopen van een huis in Portugal is niet zo'n lineair en eenvoudig proces als het lijkt. Wij zijn er om u te helpen bij het oplossen van alle situaties die zich kunnen voordoen, om ervoor te zorgen dat de afwikkeling van het bedrijf soepel verloopt. Als we uw behoeften kennen, selecteren we de woningen die het beste bij u passen en vinden we zo het huis van uw dromen. We hebben een zeer compleet dienstenpakket, met volledige ondersteuning in alle fasen van het proces, van al het bureaucratische gedeelte tot de verhuizing en inrichting van uw huis. We willen niet dat je je ergens mee bezighoudt!
Mediaanprijs
€ 577.500
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Hallo. Mijn naam is Ana Tavares. Ik kom uit Lissabon, moeder van twee kinderen (en een paar huisdieren), met een diploma in Business Management en echt gepassioneerd over wat ik doe. Moet u uw huis verkopen? Om het ideale huis te vinden om in te wonen of in te investeren? Reken op mij om het hele proces te verzorgen en u de beste deal te garanderen, met totale zekerheid en gemoedsrust. Het zal een plezier zijn om dit pad samen te bewandelen. Tot gauw!
Mediaanprijs
€ 357.000
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik ben een professionele vechter waarin ik van uw project mijn project maak en niet rust voordat de doelen zijn bereikt. Ik heb een uitstekende marktkennis en ik heb alle tools om u op de best mogelijke manier te helpen. Door mij als uw consultant te kiezen, kiest u niet alleen de beste, maar maakt u uw leven gemakkelijker, omdat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken.
Mediaanprijs
€ 550.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans