Viseu: 263 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
MF Associados is samengesteld uit een team van professionals toegewijd en gericht op het verstrekken van onze klanten met een service van uitmuntendheid, met agenten gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, monitoring van kopers (nationale en internationale markt), en alle diensten van de vastgoedsector, met behulp van de juiste middelen van promotie, online, gedrukt en direct, zorgen voor de klant de beste deal, uitgevoerd in totale veiligheid en zonder problemen!
Mediaanprijs
€ 350.000
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Russisch
Het José Costeira Ferreira Team streeft ernaar om een service van uitmuntendheid, professionele, een positieve ervaring te bieden gedurende het hele proces. Wij begeleiden u van het verhogen tot het sluiten van de transactie en zorgen ervoor dat de verkoop van uw woning snel en voor de best mogelijke waarde plaatsvindt, altijd ter verdediging van uw belangen. We hebben een marketingafdeling klaar staan om de promotie van uw woning te ondersteunen. Wij zijn in de technologische voorhoede van onroerend goed, met behulp van de nieuwste technologie beschikbaar voor deze markt, om uw woning te bevorderen, het bereiken van een grotere efficiëntie en het bereiken van de geschetste resultaten. Het is cruciaal voor ons om een rigoureuze kwalificatie en selectie van potentiële kopers te maken. Voor kopers, dit multidisciplinaire team heeft Buyer Specialisten gewijd aan het vinden van de juiste woning gaat om hun verwachtingen te voldoen. Wij volgen u vanaf het begin van de zoektocht tot de conclusie van het bedrijf. ZOME is een bedrijf gecrediteerd door Banco de Portugal om u te helpen bij bankbemiddeling. We hebben een persoon die zich zal wijden aan het helpen van u het vinden van de beste kredietoplossing. We begeleiden onze klant om het proces eenvoudiger te maken en aan hun verwachtingen te voldoen.
Mediaanprijs
€ 185.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Omdat mijn focus zal liggen op mijn koper klant of verkoper... Ik wil een hechte relatie met je opbouwen en een gepersonaliseerde monitoring, waarbij alle tijd wordt geïnvesteerd die nodig is om diep te luisteren naar uw behoeften en verwachtingen ... En meer dan het verkopen of kopen van uw huis, wil ik weten wat belangrijk is voor u en uw welzijn in dit proces. Vanaf nu zal ik samen met u een eigen communicatiekanaal creëren, gepersonaliseerd en dichtbij, zodat u permanent op de hoogte bent. Het is deze begeleiding die ik heb om u te bieden... Met de volledige ondersteuning van Zome's team van experts, krijgt u de ondersteuning van een marketing, financieel, juridisch, fiscaal, administratief, commercieel...
Mediaanprijs
€ 66.750
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Carla Francisco is viseense, getrouwd en moeder van 2 kinderen, met een lange professionele carrière in de boekhouding / financiële. Een pro-actieve professional, met strategische visie, instinct, charisma, energie en veerkracht bij het bereiken van de doelstellingen die haar worden voorgesteld. Drie jaar geleden koos je ervoor om je carrière/leven om te draaien en iets anders te doen. Eeuw 21, wetende zijn kenmerk en professionaliteit, voorgesteld om zijn team te voegen in de stad VISEU, een kleine stad in het centrum van Portugal, beschouwd al een paar jaar als de beste stad om te leven in deze kleine nore door de zee geplant. Carla is toegewijd, actief en betrokken bij de uitvoering van haar taken, altijd op zoek naar de beste oplossingen voor haar klanten. In deze korte tijd hebben we al enkele prijzen gewonnen: Award van het hoogste volume facturatie in de jaren 2017 Ruby Award, in 2018 opnieuw Ruby Award en in 2019 Master Diamond. Als u denkt over het kopen van een huis in Viseu, contact carla Francisco, Century21 : +351 915 771 279
Mediaanprijs
€ 105.000
Te koop aangeboden
44
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Mijn naam is Henriqueta COSTA en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur van iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Viseu, een gebied dat ik heel goed ken en waarin ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met je mee op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je zoekt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u van plan bent om uw huis te verkopen, kan ik u ook helpen door u een geschatte waarde te geven en uw woning gratis te publiceren op meer dan 200 vastgoedportalen wereldwijd.
Mediaanprijs
€ 280.000
Te koop aangeboden
47
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Wanneer u overweegt een vastgoedbedrijf te starten, de ondersteuning van een ervaren en professioneel bureau Het is zeker een aanwinst! Enkele van de belangrijke voordelen: - De zichtbaarheid en bekendheid van een onroerend goed geadverteerd op een vastgoedplatform, verhoogt de kans op zaken; - De professionele taxatie van een woning is voor beide partijen altijd eerlijker; - De classificatie en selectie van potentiële geïnteresseerden, vermijdt bezoeken en verspilde tijd; - Papierwerk en alle bureaucratie van het proces zullen geen probleem zijn. Wij werken met Golden Visa specialisten! Neem contact op met het Clouds House Team en voltooi de perfecte transactie. Wij spreken: Engels Russisch Turks Portugees Italiaans Frans Wij zijn er voor u! Wij zijn specialisten in Porto, maar we werken in Braga, Lissabon en Algarve! Ik werk in een partnerschapssysteem en we respecteren de regels. Dank u voor uw aandacht en beschikbaar voor eventuele vragen.
Mediaanprijs
€ 425.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Wij zijn een bedrijf dat zich al 20 jaar richt op het welzijn en op zoek gaat naar het droomhuis van onze klanten. We zijn ethisch en eerlijk in ons werk en helpen u niet alleen om de woning te vinden die u zoekt, maar ook om de veiligheid en kwaliteit van uw investering te waarborgen. We doen er alles aan om u te begeleiden van uw keuze tot het einde van het proces en alle benodigde bureaucratie te ondersteunen. Een CasaTem Unip. Lda, is trots op haar enorme ervaring en ernst die door de jaren heen zijn gehandhaafd. Wij zijn gevestigd in Rua Adelino Azevedo Pinto, Lote 28, naast het Hof, in Viseu. Kom ons bezoeken en maak kennis met uw kans.
Mediaanprijs
€ 350.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Italiaans
We zijn gepassioneerd over wat we doen en houden ervan om mensen te helpen waarde toe te voegen aan hun dromen. Niets vervult ons meer dan deel uitmaken van een team met vergelijkbare belangen waarderen integriteit in de kunst, wetenschap en het bedrijfsleven. Met vertrouwen, transparantie en professionaliteit voegen we waarde toe in het zoeken naar de beste oplossing om de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd op te lossen. Wij bieden een complete service in Real Estate, waarbij wij onze klanten begeleiden, van het begin tot het einde van het gecontracteerde proces, van analyse, consulting, ontwerp, coördinatie, supervisie en management. De specificiteit van onze klanten verdient een specifieke service en product. We positioneren ons ook als Vastgoedbeleggers met een speciale focus in de buy-to-let strategie, die onze klanten profiteert van dezelfde economische en financiële criteria die we toepassen bij het verhogen, promoten en beheren van ons vastgoedproduct. We streven altijd naar de best mogelijke resultaten, waardoor de tevredenheid van onze klanten, maar ook ons eigen, het ultieme doel is. Wij werken voor onszelf, maar vooral voor u.
Mediaanprijs
€ 357.675
Te koop aangeboden
52
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Wat onderscheidt mij? - Persoonlijke service - Nabijheid en professionaliteit - Bewezen resultaten
Mediaanprijs
€ 313.000
Te koop aangeboden
22
Gesproken talen
Portugees, Engels