Viseu: 486 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Het proces van het kopen en verkopen van een woning is blijkbaar eenvoudig. Maar in werkelijkheid is het complex en vereist het bepaalde vereisten die inherent zijn aan dezelfde complexiteit, namelijk een professionele prestatie met beschikbaarheid en toewijding, evenals een grondige kennis van de markt en specifieke training. Ik reken op PREDIMED, een merk waar ik me bij aansloot om mijn werk te ontwikkelen, een referentie in de vastgoedsector, waar competentie en het vermogen om de werking van de markt te begrijpen, fungeren als garanties voor succes. Bij PREDIMED reken ik op een samenhangend en vastberaden team, dat zaken en strategieën deelt. Mijn doel zal zijn om uw woning te vinden of te verkopen tegen de beste marktprijs en met minimale overlast voor u. Ik verzeker u van mijn volledige inzet om het zo snel mogelijk te krijgen. Uw tevredenheid zal daar het bewijs van zijn!
Mediaanprijs
€ 130.000
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
We zijn hier om uw reis naar het kopen van een huis gemakkelijker en spannender te maken! We begrijpen hoe belangrijk het is om het perfecte huis te vinden, daarom bieden we gespecialiseerde makelaarsdiensten aan. Maak je geen zorgen over de technische of bureaucratische details, wij regelen alles voor je. Ons doel is om deze ervaring spannend, vreugdevol en onvergetelijk te maken. Ons team is toegewijd om onze klanten bij te staan in alle fasen van het proces, van de oordeelkundige zoektocht naar de ideale woning tot het succesvol sluiten van de deal. Uw droom is ons hoofddoel! Neem contact met ons op
Mediaanprijs
€ 187.500
Te koop aangeboden
38
Gesproken talen
Portugees
Mijn naam is Manuel Pinto en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur voor iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Águas Santas, een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Voorbij de mijne Ik kan helpen in Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en Florida. Wilt u een woning kopen of huren en heeft u nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met u mee op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je zoekt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u uw huis wilt verkopen, kan ik u ook helpen door u een schatting van de waarde te geven en uw woning gratis te adverteren op meer dan 200 vastgoedportalen over de hele wereld. IAD is een makelaarskantoor in onroerend goed dat geen fysieke winkels heeft, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, op basis van professionaliteit en transparantie. Als onafhankelijk vastgoedadviseur heb ik de autonomie om mijn agenda's te beheren en met u te onderhandelen over mijn commissie, waardoor u een gepersonaliseerde follow-up in alle stadia van het proces en een kwaliteitsservice tegen de beste prijs wordt gegarandeerd. Neem contact met mij op! Waarom kiezen voor een IAD vastgoedadviseur? Kies voor een iad-adviseur en profiteer van de ondersteuning van het grootste netwerk van onafhankelijke vastgoedadviseurs in Portugal. iad, opgericht in Frankrijk in 2008, is ontstaan uit een innovatief model dat breekt met het traditionele concept van makelaardij en een nauwe relatie tussen de adviseur en de klant bevordert. Het succes van de iad group wordt weerspiegeld in duizenden consultants, online vastgoed en afgeronde deals.
Mediaanprijs
€ 50.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Portugees, Engels
The Agency is een wereldwijde, boutique makelaardij in onroerend goed die een portefeuille van eigendommen vertegenwoordigt in 's werelds belangrijkste markten en gevierde bestemmingen. The Agency, door Inman uitgeroepen tot de Top Luxury Brokerage, is een van de snelst groeiende vooraanstaande boetiekmerken ter wereld. Onze klanten en agenten profiteren van de gedeelde middelen van ons internationale team, waaronder in-house, geavanceerde creatieve, public relations- en technische afdelingen. Waar u ook heen gaat, wij kunnen u erheen brengen.
Mediaanprijs
€ 785.000
Te koop aangeboden
478
Gesproken talen
Portugees, Engels
Ik ben een onroerend goed consultant voor Predimed Portugal, een van de grootste nationale agentschappen, en ik vertegenwoordig het in het noordoosten van Portugal, in de afgebakende regio van de Upper Douro, geclassificeerd door unesco als een World Heritage Site. Deze regio, badend door de Rivier Douro, van een unieke en sublieme schoonheid, rijk aan cultureel en architectonisch erfgoed, staat bekend om de productie van de beroemde Port Wine en internationaal bekroonde tafelwijnen. Ik ben een expert op dit gebied en ik ben een professional die zich inzet voor het vinden van de beste antwoorden en kansen voor mijn klanten.
Mediaanprijs
€ 77.000
Te koop aangeboden
60
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Commitment - Toewijding - Professionaliteit Ik help dromen waar te maken en gezinnen gelukkig te maken door levensmakende momenten te delen. Ik heb de motivatie, vastberadenheid, strengheid en focus die nodig zijn om de resultaten te krijgen die u zoekt. Het gebruik van innovatieve technologieën stelt mij in staat om uw woning op een prominente en gedifferentieerde plaats in de vastgoedmarkt te positioneren. Ik heb de kracht om het te laten gebeuren. Remax Cursussen : Initiatie I Technologie Remax I Sales Trainning I Geavanceerde strategieën voor de verkoop van onroerend goed Facebook-marketing voor fondsenwerving en verkoop van multimediabezoeken op Facebook Remax Collection - Luxe segment Andere cursussen: Sales Mastery - High Performance in NLP Sales
Mediaanprijs
€ 980.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans