Nieuwe ontwikkeling

611 West 56th Street

New York City, 611 W 56th St
Appartementen voor verkopen
€ 2.837.771
1 tot 4 slaapkamers
48 tot 312 m²
35 verdiepingen
Complete
2021

Onmiddellijke bezetting.

Ontworpen door de beroemde architect Alvaro Siza met interieurs van Gabellini Sheppard, residentie 22A is een 1.400 SF split hoek twee slaapkamers, twee en een halve badkamer met exclusieve directe lift-naar-woning toegang. Elegant ingerichte moderne afwerkingen en eikenhouten vloeren met brede planken omarmen een neutraal kleurenpalet. Extra grote ramen bieden voldoende zonlicht en bieden een weids uitzicht op uptown en midtown in het noorden en oosten en een ononderbroken uitzicht op het centrum in het zuiden. De poederkamer net buiten de ingang biedt privacy terwijl het vermaakt.

De keuken van de chef-kok met ramen is voorzien van hoogwaardige roestvrijstalen Gaggenau-apparaten, waaronder: koelkast en vriezer, gasfornuis, vaatwasser en speedoven, die een aanvulling vormen op Italiaanse notenhouten kasten, geslepen Grigio Nicola marmeren werkbladen en plaat backsplash plus een aangepast eiland met een opvallende watervalrand. De ruime primaire slaapkamer beschikt over een hoekbelichting en een badkamer met 5 armaturen met vloerverwarming, geslepen toendragrijs marmeren aanrecht en aangepaste verlichting ontworpen door Sheppard.

De exclusieve voorzieningensuite van 611 West 56th Street omvat een buitenverdieping in de tuin; een state-of-the-art fitnesscentrum met aangewezen yoga- en trainingsstudio; mannen- en dameskleedkamers met stoombaden; een mediaruimte met biljarttafel; een speelkamer; en een grote vermakelijke lounge met aparte eetkamer, keuken en discrete cateringkeuken. Parkeergelegenheid, evenals extra opslageenheden, zijn ook beschikbaar.

Genesteld op de kruising van de Upper West Side en Midtown West, tussen Riverside Park South en Central Park, nu bekend als Hudson West, is Alvaro Siza's 611 West 56th Street de meest verfijnde toevoeging aan wat een certificeerbare "architectenrij" is geworden langs de westkant van Manhattan.

Foto's weerspiegelen de afwerking van het appartement en vertegenwoordigen mogelijk niet het werkelijke appartement.

DE VOLLEDIGE AANBIEDINGSVOORWAARDEN STAAN IN EEN AANBIEDINGSPLAN DAT BESCHIKBAAR IS BIJ DE SPONSOR. DOSSIERNR. CD18-0061. SPONSOR: 611 W 56th Street Property LLC, 520 West 27th Street, Suite 302, New York, NY 10001.

611 W 56th St, New York City

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.