Nieuwe ontwikkeling

Tribeca Groen

New York City, 210 Warren St
Appartementen voor verkopen
Tussen € 1 en € 1.513.360
0 tot 4 slaapkamers
59,27 tot 170,9 m²
24 verdiepingen
Complete
2004

In een gewaardeerde samenwerking tussen RELATED en Robert A.M. Stern Architects presenteert Tribeca Green een nieuwe kans om te bezitten in de meest serene wijk aan het water van Manhattan. Tribeca Green ligt op 210 Warren Street en beschikt over 273 studio-tot-vier slaapkamer vers gerenoveerde woningen van onberispelijke kwaliteit in combinatie met LEED gold-certificering om het welzijn te bevorderen en bewoners te helpen duurzaam te leven.

RELATED's best in class management en een doordacht en uitgebreid voorzieningenpakket, maken Tribeca Green de ideale downtown residentie voor diegenen die op zoek zijn naar een zeer onderhouden en rustige levensstijl.

Tribeca Green ligt in een idyllische hoek van North Battery Park City, omringd door Teardrop Park en Nelson Rockefeller Park, de Hudson River en de beroemde Battery Park City Ball Fields. Deze stedelijke oase is de groenste buurt van New York City en biedt gemakkelijke toegang tot het beste dat Downtown te bieden heeft - buurtvoorzieningen, uitstekende scholen, spannende winkels, hippe restaurants en bars, evenals prominente werkgevers in het centrum.

DE VOLLEDIGE AANBIEDINGSVOORWAARDEN STAAN IN EEN AANBIEDINGSPLAN DAT BESCHIKBAAR IS BIJ DE SPONSOR, BPC GREEN LLC., C/O THE RELATED COMPANIES, L.P., 30 HUDSON YARDS, NEW YORK 10001. DOSSIERNR. C19-0005. Alle weergaven van kunstenaars zijn alleen voor representatieve doeleinden en onderhevig aan afwijkingen. Afwerkingen die worden afgebeeld in de weergave van de kunstenaar zijn niet noodzakelijkerwijs indicatief voor wat is gespecificeerd in het aanbiedingsplan en niet alle items die zijn afgebeeld in de weergave van de kunstenaar zijn inbegrepen in de aankoop van een appartement. Alle weergaven van weergaven en blootstelling aan licht zijn alleen voor representatiedoeleinden en onderhevig aan afwijkingen. Gelijke huisvestingskansen. BPC Green LLC. en Exclusive Sales and Marketing Agent ondersteunen volledig de principes van de Fair Housing Act en de Equal Opportunity Act.

210 Warren St, New York City

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.