Nieuwe ontwikkeling

Exclusieve Pagani-ontworpen Davinci Tower-appartementen | Luxe Full-View Appartement met 3 Slaapkamers

Dubai
Appartementen voor verkopen
Vanaf € 3.510.689
3 bedden
Preconstruction
Tweede (1 april - 30 juni) 2024

Welkom bij DaVinci Tower, een luxueus woongebouw in het hart van Downtown Dubai. Deze unieke woning, geïnspireerd op de essentie van Pagani, biedt de ultieme woonervaring met zijn obsessieve aandacht voor detail en het gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Het interieurontwerp is een eerbetoon aan de grote Leonardo DaVinci en creëert een werkelijk unieke leefruimte.

Deze prachtige woning is perfect voor wie op zoek is naar een residentieel appartement in de Verenigde Arabische Emiraten. Met zijn toplocatie in de bruisende stad Dubai hebben bewoners toegang tot alle voorzieningen en gemakken van het stadsleven. De accommodatie is volledig ingericht en biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een moderne fitnessruimte, een zwembad op het dak en een aparte sauna en stoombaden voor mannen en vrouwen. Bovendien hebben bewoners toegang tot 24/7 conciërgeservice, wat zorgt voor een comfortabele en gemakkelijke woonervaring.

De woningen van DaVinci Tower zijn echt uitzonderlijk. De Marble Homes bieden uitgestrekte woonruimtes met eigen buitenruimtes en lichte interieurs. Bewoners kunnen vanuit hun woning ook genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op het kanaal en Downtown Dubai. De geavanceerde technologie in elke woning zorgt voor een naadloze en gepersonaliseerde woonervaring, met elke wens binnen handbereik. En met een speciale lift alleen voor bewoners en gasten, is het elke keer weer een luxe ervaring om bij u voor de deur aan te komen.

Mis uw kans niet om een stukje van dit prestigieuze pand te bezitten. Met prijzen vanaf 13801460 AED is dit een zeldzame kans om op een van de meest gewilde locaties in de Verenigde Arabische Emiraten te wonen. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een vakantiehuis, DaVinci Tower heeft alles wat u nodig heeft voor een luxe en comfortabele levensstijl. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en maak van dit droomhuis de uwe.

  • 5 minuten van het Dubai Canal
  • Op 5 minuten afstand van de Dubai Mall
  • Op 4 minuten afstand van de Dubai Fountain
  • Op 7 minuten afstand van de Burj Khalifa
  • Op 7 minuten afstand van de Dubai Opera
Fitnesscentrum
Lift
Lobbylounge

Dubai

Zicht op de stad

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.

Officiële website

darglobal.co.uk