Nieuwe ontwikkeling

Sereniteit

Vilamoura
Appartementen voor verkopen
Tussen € 400.000 en € 3.250.000
1 tot 4 slaapkamers
59,33 tot 552,29 m²
3 verdiepingen
Under construction
2027

Serenity is een ontwikkeling die een luxe woonervaring zal creëren en u uitnodigt om na de zomer in de Algarve te wonen.

 

Laat u verrassen door de grote oppervlaktes van de appartementen en de uitstekende afwerking van elk appartement, die deze ontwikkeling tot een icoon van comfort en goede smaak maken.

Serenity, ontworpen door het bekroonde architectenbureau SARAIVA + ASSOCIADOS, bestaat uit twee gebouwen, verbonden door een privétuin, en valt op door zijn prachtige gemeenschappelijke ruimtes, zoals twee buitenzwembaden, een binnenzwembad en een fitnessruimte.

 

De levensstijl van Vilamoura integreert een kosmopolitische ervaring met alle rust en veiligheid.

De locatie van deze ontwikkeling wordt gekenmerkt door de verfijning van de jachthaven van Vilamoura, de nabijheid van de beste Portugese stranden en het adembenemende uitzicht op het Milieupark.

De nabijheid van alle diensten stelt u in staat om een comfortabel dagelijks leven te leiden, en de verschillende vrijetijds- en sportruimtes (zoals internationaal erkende golfbanen) zullen Serenity transformeren in een plek waar u wilt wonen.

Exclusieve ruimtes voor het condominium

Binnenste

  • Verwarmd zwembad
  • Gymnastiekzaal
  • Massageruimte

Buitenkant

  • Buitenzwembaden
  • Privé tuin

Quarteira

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.

Officiële website

www.fercopor.pt