Nieuwe ontwikkeling

Gezellig herenhuis in een mediterraan appartement

Finestrat
Appartementen voor verkopen
Lager dan € 390.000
Preconstruction
2025

Ontdek hoe ASTRO, onze kunstmatige intelligentie, u kan helpen uw huis in Spanje te vinden door onze website te bezoeken.


De uitzonderlijke kwaliteit van constructie en afwerking valt op; Met aluminium timmerwerk met thermische onderbreking in een donkere tint of iets dergelijks, aangevuld met dubbele beglazing met een luchtkamer voor meer zonwering en elektrisch bedienbare thermische isolatiejaloezieën. Het interieur is voorzien van effen witte deuren met een strakke afwerking en chromen beslag. De keukens zijn volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een wasmachine, en de luxe van vloerverwarming in de badkamers. Klimaatregeling wordt naadloos beheerd door middel van geleide warmtepompsystemen (voor koeling en verwarming), die ruimtespecifieke regeling, thermostaten en Wi-Fi-connectiviteit bieden.

Bewoners hebben toegang tot een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder meerdere zwembaden, een kinderspeelplaats, een gymnastiekoefenruimte, een paddle-tennisbaan, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een fietsenstalling die klaar is voor elektrisch opladen.

Fitnesscentrum
Garage
Tuin
Zwembad

Finestrat, Finestrat

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.

Officiële website

www.estatux.com