Nieuwe ontwikkeling

Vive Cabanillas

Cabanillas del Campo
Huizen voor verkopen
Tussen € 279.000 en € 309.000
250 tot 358,2 m²
Preconstruction
2026

"Bravo & López Markets ¡Vive! Cabanillas, een woonwijk die is ontworpen om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen.

In ¡Vive! Cabanillas, de ruimte heeft alle prominentie. Gebouwd op percelen van 250 m2, kunt u genieten van het buitenleven met uw familie of vrienden in een vrije tuin van 180m2.

Het ontwerp van de woningen is tot in de puntjes doordacht, zodat uw dagelijks leven op een comfortabele en praktische manier wordt uitgevoerd.

Op de begane grond is er een slaapkamer van meer dan 11 m2 met een kledingkast, samen met een badkamer, rekening houdend met de verschillende situaties die elk gezin kan hebben. De rest van de verdieping is verdeeld in een grote ruimte gevormd door een keuken van 9 m2, halfopen naar een woonkamer van 27 m2 die op zijn beurt plaats maakt voor de royale achtertuin.

De eerste verdieping is verdeeld in drie slaapkamers, twee badkamers en een praktische wasruimte. Alle slaapkamers zijn ruim bemeten, met de nadruk op de master suite met een eigen badkamer, een grote kleedkamer en een terras met uitzicht op de voorgevel. De wasruimte op deze verdieping brengt gemak bij dagelijkse taken.

Levens! Cabanillas, Kwaliteit en precisie in elke afwerking, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schone energie en isolatie zorgen voor maximaal comfort, economie en energiebesparing. Geniet het hele jaar door van het klimaatcomfort van de vloerverwarming."

Gloednieuw bij Bravo & López, mis deze kans niet en maak een afspraak op 949 12 06 05 of bezoek ons op Bulevar Clara Campoamor 15.

Alles, zonder verder te gaan


Supermarkten, winkels, scholen, instituten, eersteklas gezondheidsdiensten, vrijetijds- en sportcentra en een golfbaan.
LEVENS! Het biedt u een omgeving van natuur, veiligheid en rust, met het comfort van alle diensten op een stap.
De locatie is in Cabanillas del Campo, met uitstekende communicatie op 5 minuten van Guadalajara, met een snelle verbinding met de R2 en op slechts 25 minuten van Madrid.

Cabanillas del Campo, Cabanillas del Campo

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.

Officiële website

www.vivecabanillas.es