Barcelona: 883 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij zijn een team van specialisten in het zoeken en verwijderen van onroerend goed in de prachtige omgeving van het natuurpark "el Garraf" ongeveer 30 minuten ten zuiden van Barcelona. Onze specialiteit is de kennis van het gebied en de verschillende (moeder)talen die wij aanbieden. Wij helpen u bij het vinden van eigendommen in Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltru ..., maar we hebben ook exclusieve eigenschappen die we u kunnen bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen: www.happyexpat.es
Mediaanprijs
€ 450.000
Te koop aangeboden
32
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands
Mijn naam is Aitor en ik werk als Chartered Real Estate Agent: API A13245 en AICAT 10900 vanuit Barcelona. Naast het presenteren van de eigenschappen van mijn website bied ik u personal shopper service in Catalonië toegang tot de gehele vastgoedmarkt.
Mediaanprijs
€ 1.750.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Spaans, Engels
Welkom bij Atipika! Wij heten u welkom in ons bedrijf en wij u uit te nodigen om kennis te maken met onze diensten, evenals de talloze voordelen van samenwerken met ons. Bijna 25 jaar innoveren, groeien en leiden in de vastgoedmarkt. Meer dan 11.000 operaties in 20 jaar onze werkwijze en manier van doen bekrachtigen. Meer dan 50 nationaliteiten maken deel uit van onze klanten- en eigenaarsbestand, gevoed met inzet en vertrouwen.
Mediaanprijs
€ 837.500
Te koop aangeboden
295
Gesproken talen
Engels, Catalaans, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch
Ik help huiseigenaren om hun huis te verkopen in de kortst mogelijke tijd en met de maximale winstgevendheid.
Mediaanprijs
€ 193.500
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
Als lid API (Real estate agent), Spanje, Nº603, hebben we een aantal van de eigenschappen geselecteerd die we het meest representatief vinden, maar we hebben er nog veel meer. U hoeft alleen contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze webpagina www.calador.es en wij zullen u helpen en beoordelen met betrekking tot de verkoop of aankoop van een woning. We hebben vele jaren ervaring in het gebied en onze meertalige medewerkers zullen u adviseren over al deze kwesties die soms een beetje ingewikkeld worden; transactiezekerheid , registratie-informatie , waarderingen, belastingen, financieringsinformatie , planningsinformatie enz. , en onnodig te zeggen, altijd op een hartelijke, duidelijke en transparante manier. WIJ WACHTEN OP UW BEZOEK! Cala d'Or van Inmobiliaria
Mediaanprijs
€ 925.000
Te koop aangeboden
58
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Engels, Frans
Bedrijf gewijd aan de verkoop en verhuur van onroerend goed en percelen. Promotie en bouw van gebouwen en huizen. Vastgoedhervorming. Financiering. Verzekering.
Mediaanprijs
€ 168.000
Te koop aangeboden
463
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
NOA LUXURY PROPERTIES staat tot uw beschikking en biedt haar diensten aan met betrekking tot de luxe vastgoedsector: transacties van verkoop, verhuur en administratie. Met een internationale en nationale klantenkring streeft het bureau ernaar u een niveau van ervaring en diensten te bieden dat de meest exclusieve plaatsen waar u aanwezig bent waardig is. Met sereniteit en vertrouwelijkheid kunnen wij u begeleiden in al uw vastgoedprojecten. Marbella, Estepona, Tenerife, Barcelona.
Mediaanprijs
€ 420.100
Te koop aangeboden
183
Gesproken talen
Spaans
Kopen, verkopen of huren is een zeer belangrijke stap. Wij willen u begeleiden in uw nieuwe "verhalen". Begin het bij ons in Valencia of Barcelona te schrijven.
Mediaanprijs
€ 340.000
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans, Pools
Wij beheren de verkoop van uw woning methodisch en efficiënt. Een deskundig professioneel team tot uw beschikking om waarde te geven aan uw erfgoed. We starten het beheer door het pand te beoordelen en de registratie- en stedelijke gegevens te controleren. Dit stelt ons in staat om de marktprijs te bepalen, de bedrijfsinformatie voor te bereiden en het communicatieplan te ontwerpen. We gaan in op de vraag door het pand te informeren en te bezoeken, een persoonlijk dossier van het huis af te leveren en eventuele vragen op te lossen. Met de steun van de juridische afdeling van het Huis, bereiden we de nodige documentatie voor om de operatie begeleidende klanten te allen tijde formaliseren tot de ondertekening van de openbare akte.
Mediaanprijs
€ 247.500
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans