Spanje: 10.000 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Target Estates werd in augustus 2015 opgericht door William Morillas. Sindsdien is het bedrijf gegroeid van klant naar klant en van verkoop naar verkoop. De missie en focus van ons bedrijf zijn altijd geweest en zullen altijd zijn om "te focussen op wat de klant zoekt", te luisteren en de perfecte woning voor onze klant te vinden. Voor ons is de vastgoedsector geen show op Netflix of een publiek figuur op Instagram, het is geen luxe maar eerder een voorrecht en vooral een service aan al onze klanten. Target Estates bevindt zich nu in een transformatiefase vanwege de uitdagingen die Covid 19 onze wereld heeft gebracht, dus we hebben het bedrijf geherstructureerd en een 380-graden ommekeer gemaakt, zodat Target Estates een internationaal agentschap wordt. Onder leiding van Matt in Spanje met een team van 7 verkopers van verschillende nationaliteiten blijven we beetje bij beetje groeien aan de Costa del Sol. In het transformatieproces hebben we basistools toegepast om onze klanten en buitenlandse investeerders een geïntegreerde service te bieden met het Airbnb-platform en andere vergelijkbare platforms om een aantrekkelijk rendement op vastgoedinvesteringen te bieden. Vanessa Lange is onze hoofdmanager in vastgoedbeleggingsbeheer, van marketing voor vakantieverhuur, het regelen van schoonmaak, het opknappen van het onroerend goed en het opnieuw verkopen van uw woning wanneer u dat wenst. We hebben geleerd dat het zorgen voor onze klanten zorgen voor onszelf is en nog meer wanneer onze klanten uit andere landen komen.
Mediaanprijs
€ 899.000
Te koop aangeboden
198
Gesproken talen
Spaans, Tsjechisch, Duits, Engels
Welkom bij sundream eigenschappen Ons bedrijf is eigendom van een groep mensen met meer dan 15 jaar ervaring in de aankoop, verkoop en bouw van woningen aan de Costa Blanca. Wij brengen samen voor kopers en verkopers echte professionaliteit en ervaring, die gecombineerd geven de beste service beschikbaar in de regio. Wij bieden u de perfecte keuze voor service en garanderen u tevredenheid, een doel dat anderen willen bereiken. Uw wensen zijn onze eerste prioriteit, of u nu een woning aan zee wilt, in de buurt van het strand, met uitzicht op zee, of op het platteland met een zwembad, wij bieden u alle opties. Nieuwbouw of wederverkoop woningen, zullen we proberen en vinden een met de prijzen aan u past. Advies, hypotheken, after-sales, VERTROUWEN! Wij geven u alle opties, wij, hier bij sundream eigenschappen; kennen onze markt en we doen er alles aan om u toe te voegen aan onze lijst van tevreden klanten.
Mediaanprijs
€ 353.250
Te koop aangeboden
660
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Nederlands
Beleef de Spaanse Middellandse Zee op jouw manier! In ons vastgoedadvies zijn we gepassioneerd door de mediterrane levensstijl en we willen die passie overbrengen op onze klanten. Onze aanpak is gebaseerd op het bieden van persoonlijke aandacht en totale kwaliteit in alle aspecten van onze dienstverlening. Als uitgebreide vastgoedadviseurs bieden wij een breed scala aan diensten om het hele proces van het kopen of verkopen van een woning in het zuiden, zuidoosten van Spanje en de Balearen te vergemakkelijken: Ibiza en Mallorca. Ons team van experts houdt zich niet alleen bezig met makelaardij in onroerend goed, maar geeft ook juridisch en zakelijk advies om ervoor te zorgen dat onze klanten weloverwogen en zelfverzekerde beslissingen nemen. Daarnaast zorgen wij voor de verwerking van hypotheken en aspecten met betrekking tot ingezetenschap door aankoop van onroerend goed, zodat onze klanten over alle nodige tools beschikken om van hun leven in de Spaanse Middellandse Zee te genieten. Bij Mediterranean Realty Consultant hechten we veel waarde aan diversiteit en spreken we Spaans, Engels en Nederlands om tegemoet te komen aan een breed scala aan internationale klanten. Om maximaal vertrouwen in onze diensten te garanderen, zijn wij API (Real Estate Agents) en zijn wij geregistreerd in het Register van Makelaars in Onroerend Goed van de Valenciaanse Gemeenschap (RAICV 0277). Daarnaast maken we deel uit van de prestigieuze Verenigingen van Makelaars in Onroerend Goed van Alicante (APIAL) en API Baleares, wat onze professionaliteit en ervaring in de sector onderschrijft. Dus als u op zoek bent naar een woning in de prachtige Spaanse Middellandse Zee, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis en biedt u een onovertroffen vastgoedervaring. Kom en ervaar de Spaanse Middellandse Zee op jouw manier! Mediterraan vastgoedadviseur!
Mediaanprijs
€ 740.000
Te koop aangeboden
146
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Nederlands
Tierras de Ibiza Real Estate gelegen aan de Av. España 18 Ibiza Geregisseerd door Rouse Beltrame met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector op de eilanden Ibiza, Menorca en Formentera. Wij bieden een scala aan mogelijkheden, zowel te koop als te huur van: Finca's, Huizen, Villa's, Appartementen, Flats, Gebouwen, Hotels, Stedelijk en Rustiek Land op de Balearen. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. (+34) 633 40 89 81 Neem contact met ons op via e-mail Inmobiliariatierrasdeibiza@gmail.com
Mediaanprijs
€ 450.000
Te koop aangeboden
70
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Italiaans, Portugees
Welkom bij Atipika! Wij heten u welkom in ons bedrijf en wij u uit te nodigen om kennis te maken met onze diensten, evenals de talloze voordelen van samenwerken met ons. Bijna 25 jaar innoveren, groeien en leiden in de vastgoedmarkt. Meer dan 11.000 operaties in 20 jaar onze werkwijze en manier van doen bekrachtigen. Meer dan 50 nationaliteiten maken deel uit van onze klanten- en eigenaarsbestand, gevoed met inzet en vertrouwen.
Mediaanprijs
€ 895.000
Te koop aangeboden
327
Gesproken talen
Engels, Catalaans, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch
Wij zijn een team van specialisten in het zoeken en verwijderen van onroerend goed in de prachtige omgeving van het natuurpark "el Garraf" ongeveer 30 minuten ten zuiden van Barcelona. Onze specialiteit is de kennis van het gebied en de verschillende (moeder)talen die wij aanbieden. Wij helpen u bij het vinden van eigendommen in Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltru ..., maar we hebben ook exclusieve eigenschappen die we u kunnen bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen: www.happyexpat.es
Mediaanprijs
€ 497.500
Te koop aangeboden
33
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands
Ons makelaarskantoor is sinds 2004 gevestigd in het San Agustin Shopping Centre / in het zuiden van Gran Canaria en wij zijn een van de oudste bedrijven in dit gebied. Mijn jarenlange ervaring en het vermogen om echt naar mijn klanten te luisteren en hun behoeften te begrijpen, hebben me bekend gemaakt. In mijn kantoor bestrijk ik drie hoofdgebieden: verkoop, verhuur en beheer van kortetermijnhuurwoningen. Mijn hart klopt vooral voor de Finca's en Landelijke Huizen van de Canarische Eilanden, de authentieke en karaktervolle eigendommen die de schoonheid van de Canarische Eilanden weerspiegelen. Mijn klantenkring is zeer internationaal en ik heb het voorrecht om samen te werken met mensen uit verschillende culturen en achtergronden. Dankzij mijn jarenlange ervaring, mijn inlevingsvermogen in mijn klanten en mijn uitgebreide netwerk heb ik een solide reputatie opgebouwd in de vastgoedsector. Mijn doel is om mijn klanten te helpen bij het vinden van hun droomhuis en hen eersteklas service te bieden.
Mediaanprijs
€ 158.000
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Italiaans
Uw Makelaar in de Ebro Delta Wij zijn een familiebedrijf dat zich sinds 1960 toelegt op vastgoedmakelaardij. Wij zijn gevestigd in Deltebre, Catalunya (Spanje), in het hart van het natuurpark Ebro Delta, een van de belangrijkste natuurparken in Europa, direct aan de Middellandse Zee, aan het einde van de rivier de Ebro. In onze Delta kunt u een verscheidenheid aan activiteiten beoefenen, zoals vogels kijken, vissen, zwemmen, varen, kajakken, fietsen, kitesurfen en nog veel meer. Al meer dan 50 jaar hebben we een uitstekende relatie opgebouwd met onze klanten, die ons zowel lokaal, nationaal als internationaal vertrouwen.
Mediaanprijs
€ 144.350
Te koop aangeboden
152
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Engels, Frans, Roemeens
Mediaanprijs
€ 320.000
Te koop aangeboden
53
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans
NOA LUXURY PROPERTIES staat tot uw beschikking en biedt haar diensten aan met betrekking tot de luxe vastgoedsector: transacties van verkoop, verhuur en administratie. Met een internationale en nationale klantenkring streeft het bureau ernaar u een niveau van ervaring en diensten te bieden dat de meest exclusieve plaatsen waar u aanwezig bent waardig is. Met sereniteit en vertrouwelijkheid kunnen wij u begeleiden in al uw vastgoedprojecten. Marbella, Estepona, Tenerife, Barcelona.
Mediaanprijs
€ 420.000
Te koop aangeboden
186
Gesproken talen
Spaans, Arabisch, Duits, Engels, Italiaans, Portugees