Spanje: 9.998 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Apple Houses is een jong en dynamisch bedrijf, gevormd door een meertalig team met een lange achtergrond in de nationale en internationale vastgoedsector. Wij bieden "à la carte" diensten die beginnen met het zorgvuldig bestuderen van de behoeften van onze klanten en doorgaan met advies, bemiddeling en beheer in vastgoedtransacties.
Mediaanprijs
€ 592.500
Te koop aangeboden
22
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Tenerife Residential heeft een professionele afdeling van vastgoedbeheerders gekwalificeerd met uitgebreide ervaring en kennis in de vastgoedmarkt sector. Onze filosofie is gebaseerd op een professionele en gepersonaliseerde behandeling aan elk van onze klanten om te voldoen aan hun verzoeken met het juiste beheer voor de gevraagde vereisten. De persoon of het bedrijf dat appartementen, flats, chalets, boerderijen, percelen, enz. zelfs andere soorten beleggingsgerichte activa in residentiële, stedelijke, industriële of binnen de toeristische sector, zoals aparthotels en hotels of grond voor de ontwikkeling van deze projecten, u de zekerheid hebben dat u in handen bent van professionele experts in de sector die uw werk en inspanning naar een doel zullen sturen: dat onze klanten tevreden zijn met ons management. Wij zijn ons bewust van het belang en de verantwoordelijkheid van ons werk, zodat wij u alle mogelijke middelen bieden om ervoor te zorgen dat uw vastgoedbedrijf op een veilige, optimale en kosteneffectieve manier wordt uitgevoerd.
Mediaanprijs
€ 445.000
Te koop aangeboden
85
Gesproken talen
Spaans, Tsjechisch, Engels, Slowaaks
Your Medina Home, specialisten in de vastgoedsector aan de Costa del Sol. Met een Zweeds-Arabische achtergrond en een internationale oriëntatie hebben we ons gevestigd in deze prachtige regio van Spanje om onze klanten de meest uitzonderlijke service en unieke ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van onroerend goed. Onze ervaring in de vastgoedmarkt stelt ons in staat om een brede selectie van hoogwaardige eigendommen aan te bieden, van luxe appartementen en spectaculaire villa's tot grond en commercieel onroerend goed. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we de woning vinden die het beste bij hun behoeften en wensen past. Vanuit ons kantoor in Fuengirola zal ons team, bestaande uit professionals met uitgebreide ervaring in de sector, u helpen de beste beslissingen te nemen in elk van de operaties, met eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid, wat tot uiting komt in onze focus op het bieden van persoonlijke aandacht en een veilige en bevredigende winkelervaring. Veilige en bevredigende aankoop.
Mediaanprijs
€ 375.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Spaans, Arabisch, Engels, Frans
A&V Santander is geboren met een duidelijk en sterk doel, om professionaliteit te bieden aan onze klanten, want wat echt belangrijk voor ons is, is hun VERTROUWEN, we willen dat onze klanten GELUKKIG zijn. Altijd geleid door de principes van Transparantie, Eerlijkheid en Eerlijkheid, hebben we een lange geschiedenis in de vastgoedsector, waar de tevredenheid van een klant, blij met de geleverde service, terugkeert naar ons kantoor wanneer ze ons nodig hebben, van onschatbare waarde is.
Mediaanprijs
€ 104.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Spaans, Engels
Bij Magenta Living is elk vastgoedproject een levensproject, daarom doet ons team meer dan alleen de verkoop en verhuur van onroerend goed beheren.
Mediaanprijs
€ 475.000
Te koop aangeboden
46
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Italiaans
Habitat Nou is een vastgoedbedrijf gevestigd in de baix penedes regio (Tarragona), waarvan het belangrijkste doel is om u te adviseren en te begeleiden tijdens het proces van het verwerven of verkopen van een onroerend goed. We hebben een gekwalificeerd team met uitgebreide ervaring in de vastgoedsector en we stellen u alle nodige middelen ter beschikking om het succes van uw project te garanderen. Bij Habitat Nou bedienen we gezinnen die op zoek zijn naar een vertrouwd bedrijf om op te leunen bij het nemen van zo'n belangrijke beslissing als het kopen of verkopen van een huis.
Mediaanprijs
€ 187.000
Te koop aangeboden
61
Gesproken talen
Spaans, Catalaans
Home Boutique is een team van hooggekwalificeerde professionals voor het sluiten van hooggeklasseer. Wij werken door het verstrekken van een exclusieve service, het garanderen van het kopen en verkopen van activiteiten op een gepersonaliseerde en professionele manier, in minder tijd en zonder zorgen. "HET VINDEN VAN ONS IS EEN BEGIN, BIJ ELKAAR BLIJVEN IS VOORUITGANG EN SAMENWERKEN IS EEN SUCCES."
Mediaanprijs
€ 678.000
Te koop aangeboden
52
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans, Portugees
Welkom bij My Home Abad Velasco, uw vertrouwde makelaar in Madrid. We zijn er trots op om verhuur- en verkoopdiensten aan te bieden voor alle soorten onroerend goed, aangepast aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten. Bij My Home Abad Velasco begrijpen we dat het kopen, verkopen of huren van een woning een belangrijke beslissing is, daarom doen we er alles aan om u een professionele en persoonlijke service te bieden. Ons team van vastgoedexperts is er om u bij elke stap te adviseren en te begeleiden, zodat u verzekerd bent van een bevredigende ervaring.
Mediaanprijs
€ 179.500
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Spaans