Aydın: 116 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Sinds 2014 werk ik samen met mijn vrouw in de vastgoedsector in Didim. In 2016 hebben we ons eigen vastgoedkantoor geopend. Onze prioriteit is klanttevredenheid. Wij bieden transparante en betrouwbare service. Wij werken met ons professionele team in het kopen, verkopen en verhuren van onroerend goed in Didim. Wij staan u bij met al onze diensten voor en na de eigendomsakte.
Mediaanprijs
€ 187.547
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Turks, Duits, Engels
Wij bieden zakelijke en betrouwbare oplossingen voor uw investeringen die u van plan bent te doen in Turkije.
Mediaanprijs
€ 190.835
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Turks, Engels
Wij zijn Let Sell Properties Turkije. Wij zijn een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde dienst voor het vinden van onroerend goed, met een werkrelatie met gevestigde en vertrouwde vastgoed- en bouwbedrijven langs de kust van Turkije in de Turkquoise regio van Turkije en Noord-Cyprus
Mediaanprijs
€ 333.052
Te koop aangeboden
133
Gesproken talen
Engels
House Market Turkey is een vastgoedbedrijf gevestigd in Istanbul. Ons bedrijf is opgericht in 2017 en is sindsdien succesvol actief. Vanaf de eerste dag; Wij werken met al onze kracht zodat onze klanten het vastgoed van hun dromen kunnen bereiken tegen de meest betaalbare prijzen. Wij helpen u bij het vinden van het meest geschikte onroerend goed voor uw verwachtingen, en wij bieden u allerlei adviesdiensten die u nodig heeft tijdens en na de verkoop, volledig en op de snelste manier. Het kopen van onroerend goed is een serieuze zaak. Bewust hiervan voeren we al onze controles nauwgezet uit, zonder details over te slaan, tijdens de pre-sales en eigendomsakteprocessen, zodat onze klanten hun eigendomsbewijzen en sleutels zonder fouten kunnen ontvangen, met onze deskundige medewerkers.
Mediaanprijs
€ 369.544
Te koop aangeboden
60
Gesproken talen
Engels, Frans, Roemeens, Russisch, Turks, Oekraïens, Chinees (Mandarijn)