Istanboel: 203 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij verzekeren u dat u in de huidige marktomstandigheden zult werken met vastgoedprofessionals die zich volledig inzetten voor het leveren van professionele en hoogwaardige service die u de beste prijs kunnen bieden bij de verkoop en verhuur van uw woning, de aankoop en verhuur van uw droomhuis. Yü-Ce Real Estate heeft geen klanten, het heeft vrienden voor de lange termijn. Daarom is ons basisprincipe; zal in staat zijn om gedurende ons hele leven samen te werken door een basis van vertrouwen en vriendschap voor de toekomst te creëren. In onze projecten wordt personeel in dienst genomen dat Arabisch, Perzisch, Frans, Engels en Russisch spreekt. Met online presentaties kunt u informatie krijgen over onze projecten via een externe verbinding en een eigen woning met verkoop op afstand. www.yucegayrimenkul.com.tr https://www.instagram.com/yucegayrimenkul/ https://www.youtube.com/channel/UC0NMBFhuwryNiXe-0APLAFw
Mediaanprijs
€ 330.509
Te koop aangeboden
63
Gesproken talen
Turks, Engels
We werken wereldwijd. Het hebben van een netwerk van binnenlandse en buitenlandse partners Grand Real Estate kan uw investeringen begeleiden, uw eigendom beheren en een winstgevende, ontvlambale en veilige manier van beleggen bieden. Ervaring en professionaliteit. Investeren in woningen, villa's, commercieel vastgoed, toeristische faciliteiten, percelen en terreinen met onze professionals maakt het mogelijk om de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden te vinden. We geven erom. Wat voor investering kan geschikt zijn voor u? Als Grand Real Estate bieden wij beleggers een verscheidenheid aan beleggingsopties en aankoopmogelijkheden.
Mediaanprijs
€ 490.000
Te koop aangeboden
135
Gesproken talen
Engels, Russisch, Turks, Oekraïens
Mediaanprijs
€ 524.255
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Turks, Engels, Hindi
House Market Turkey is een vastgoedbedrijf gevestigd in Istanbul. Ons bedrijf is opgericht in 2017 en is sindsdien succesvol actief. Vanaf de eerste dag; Wij werken met al onze kracht zodat onze klanten het vastgoed van hun dromen kunnen bereiken tegen de meest betaalbare prijzen. Wij helpen u bij het vinden van het meest geschikte onroerend goed voor uw verwachtingen, en wij bieden u allerlei adviesdiensten die u nodig heeft tijdens en na de verkoop, volledig en op de snelste manier. Het kopen van onroerend goed is een serieuze zaak. Bewust hiervan voeren we al onze controles nauwgezet uit, zonder details over te slaan, tijdens de pre-sales en eigendomsakteprocessen, zodat onze klanten hun eigendomsbewijzen en sleutels zonder fouten kunnen ontvangen, met onze deskundige medewerkers.
Mediaanprijs
€ 355.146
Te koop aangeboden
65
Gesproken talen
Engels, Frans, Roemeens, Russisch, Turks, Oekraïens, Chinees (Mandarijn)
Ik bied diensten voor het kopen en verkopen van onroerend goed in heel Turkije, vooral in Istanbul. Ik geef beleggingsadvies aan diegenen die willen investeren in onroerend goed. Ik bied gratis vastgoedexpertservice aan diegenen die hun onroerend goed willen verkopen.
Mediaanprijs
€ 166.554
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Turks
Snel verkopen met Gurkan, snel verhuren.... Na het voltooien van haar undergraduate-opleiding aan de Eskişehir Anadolu University, Faculteit Communicatiewetenschappen, Afdeling Educatieve Communicatie en Planning, voltooide ze haar masterdiploma aan het Institute of Social Sciences, Department of Communication aan dezelfde universiteit met het proefschrift "The Effect of Real Estate Education on Communication Skills". Gürkan Akkuş kreeg ook universitaire opleidingen in communicatie, onderwijs en educatief ontwerp. Vanaf 2004 beheerde Akkuş de verkoop, training en plaatsing van buitendienstmedewerkers van veel voedsel- en drankbedrijven, en tussen 2006 en 2013 werkte hij als Training and Franchise Development Manager bij Realty World Turkey. Tussen september en december 2013 was hij onderwijsdirecteur bij Ağaoğlu Construction. Tussen december 2013 en augustus 2015 werkte Akkuş als trainings-, kwaliteits- en franchiseontwikkelingsmanager en vertegenwoordiger van kwaliteitsmanagementsystemen in het Coldwell Banker Turkey-team, en sinds 2006 heeft hij training gegeven aan vele vastgoedadviseurs en makelaars in de vastgoedsector en bijgedragen aan de ontwikkeling van vele kantoren binnen de sector. Gürkan Akkuş was tussen augustus 2015 en november 2018 ERA Real Estate Turkey Business Development and Marketing Director. Van november 2018 tot februari 2021 was hij als medeoprichter van R.E.D. Invest betrokken bij de vastgoedsector. Hij zal nu zijn diensten voortzetten als vastgoedconsultant bij Coldwell Banker Baras Real Estate. Houder van een certificaat van onroerende handelsvergunning, certificaat van beroepskwalificatie. Hij studeerde af aan de Anadolu University Real Estate and Property Management. Hij voltooide de Coldwell Banker Turkey Commercial Real Estate Training. Hij is ook een ACP-geaccrediteerde commerciële vastgoedprofessional uit de Verenigde Staten.
Mediaanprijs
€ 318.185
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Turks, Engels