Turkije: 1.513 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mediaanprijs
€ 531.562
Te koop aangeboden
85
Gesproken talen
Turks, Engels, Hindi
Wij verkopen en verhuren luxe woningen, villa's, herenhuizen, sites, gebouwen, land, pleinen, kantoren, woningen en commerciële eenheden in heel Turkije.
Mediaanprijs
€ 83.442
Te koop aangeboden
51
Gesproken talen
Turks
Hallo Ik ben geboren op 14.10.1979 in Alanya - Mahmutlar. Ik heb mijn lagere, middelbare en middelbare schoolopleiding in Alanya afgerond. Çanakkale Onsekiz Mart University - Ik ben afgestudeerd aan de opleiding bedrijfskunde Eskişehir Anadolu Universiteit - Bedrijfskunde Ik studeer Eskisehir Anadolu University - Real Estate Management Ik zit sinds 2017 in de vastgoedsector en ben sinds 2021 professioneel makelaar. U kunt contact met mij opnemen voor de verkoop van uw onroerend goed in de regio's Antalya, Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Kas, Döşemealtı en Konyaaltı en als u onroerend goed in deze regio's wilt kopen.
Mediaanprijs
€ 387.074
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Turks, Duits, Engels, Frans, Russisch
Door mijn 11 jaar financiële ervaring te combineren met investeringen en onroerend goed, wil ik mijn klanten de beste service bieden. Mijn expertisegebieden zijn Istanbul, Sarıyer-Kağıthane en Yalova. Ik bedien mijn gewaardeerde klanten in luxe woningen, commercieel vastgoed en grondkwesties.
Mediaanprijs
€ 198.773
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Turks
MISSIE Onze missie is om onze klanten de beste service te bieden bij zowel aan- als verkoop door de kwaliteit van alle diensten in de vastgoedsector te verhogen. Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen volgens de hoogste normen met onze getrainde medewerkers op het gebied van vastgoedadvies. Om ons groeiende portfolio van lokaal tot nationaal aan een zo breed mogelijk publiek te leveren. Geïntegreerde oplossingen bieden aan onze klanten met de prioriteit van vertrouwen en kwaliteit. Bijdragen aan de economie van het land met onze ervaring en expertise in de sector. Het opleiden van vastgoedadviseurs die betrouwbaar zijn, respect hebben voor hun vak, openstaan voor permanente educatie en technologische ontwikkelingen. De innovaties van de sector op de voet volgen en presenteren aan onze klanten. Om een ander, innovatief en betrouwbaar merk te zijn. Om op elk moment en onder alle omstandigheden de positieve referentie van al onze klanten te winnen. VISIOEN Wij streven ernaar een professionele oplossingspartner te zijn voor onze klanten bij het kopen, verkopen en huren van onroerend goed. •WAARDEN• Vertrouwen, uitmuntendheid, tevredenheid, kwaliteitsservice, ontwikkeling.
Mediaanprijs
€ 171.200
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Turks
Wij bedienen op het gebied van commercieel vastgoed in Istanbul met Redstone icg merk.
Mediaanprijs
€ 298.786
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Turks
Snel verkopen met Gurkan, snel verhuren.... Na het voltooien van haar undergraduate-opleiding aan de Eskişehir Anadolu University, Faculteit Communicatiewetenschappen, Afdeling Educatieve Communicatie en Planning, voltooide ze haar masterdiploma aan het Institute of Social Sciences, Department of Communication aan dezelfde universiteit met het proefschrift "The Effect of Real Estate Education on Communication Skills". Gürkan Akkuş kreeg ook universitaire opleidingen in communicatie, onderwijs en educatief ontwerp. Vanaf 2004 beheerde Akkuş de verkoop, training en plaatsing van buitendienstmedewerkers van veel voedsel- en drankbedrijven, en tussen 2006 en 2013 werkte hij als Training and Franchise Development Manager bij Realty World Turkey. Tussen september en december 2013 was hij onderwijsdirecteur bij Ağaoğlu Construction. Tussen december 2013 en augustus 2015 werkte Akkuş als trainings-, kwaliteits- en franchiseontwikkelingsmanager en vertegenwoordiger van kwaliteitsmanagementsystemen in het Coldwell Banker Turkey-team, en sinds 2006 heeft hij training gegeven aan vele vastgoedadviseurs en makelaars in de vastgoedsector en bijgedragen aan de ontwikkeling van vele kantoren binnen de sector. Gürkan Akkuş was tussen augustus 2015 en november 2018 ERA Real Estate Turkey Business Development and Marketing Director. Van november 2018 tot februari 2021 was hij als medeoprichter van R.E.D. Invest betrokken bij de vastgoedsector. Hij zal nu zijn diensten voortzetten als vastgoedconsultant bij Coldwell Banker Baras Real Estate. Houder van een certificaat van onroerende handelsvergunning, certificaat van beroepskwalificatie. Hij studeerde af aan de Anadolu University Real Estate and Property Management. Hij voltooide de Coldwell Banker Turkey Commercial Real Estate Training. Hij is ook een ACP-geaccrediteerde commerciële vastgoedprofessional uit de Verenigde Staten.
Mediaanprijs
€ 264.590
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Turks, Engels