Florida: 5.278 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Stacie streeft naar een high-end ervaring versterkt door persoonlijke ondersteuning, diepte van kennis, en het gebruik van Compass 'uitzonderlijke technologie en activa om een efficiënte en effectieve transactie te garanderen.
Mediaanprijs
€ 430.709
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Mijn aanpak met mijn klanten is zeer adviserend. Ik denk dat iedereen heeft zijn eigen verhaal en redenering achter alle bewegingen in de real estate wereld. Het is mijn doel om naar elk te luisteren en hen dienovereenkomstig te begeleiden. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van verkopers, kopers, & die verhuizen van en naar het gebied. Ik zou u ook graag helpen! Reik uit en laten we beginnen met het gesprek!
Mediaanprijs
€ 522.347
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels
Ik hou van onroerend goed, ik hou van wat ik doe. Ik ben hier om mensen te helpen en hen te begeleiden bij het kopen van een huis met zo min mogelijk beperkingen. Dit wordt bereikt door geweldige communicatie en begrip van het proces. Sta me toe u te dienen!
Mediaanprijs
€ 78.107
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 406.233
Te koop aangeboden
38
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Miami, de magische stad! Luxe onroerend goed op zijn best! Ik ben gespecialiseerd in luxe condos in de heetste markt in de VS. Brickell Key, Brickell, Downtown, Edgewater, ten zuiden van Fifth tot Midtown en verder. Laat me je begeleiden om die speciale plek te vinden die je thuis kunt noemen.
Mediaanprijs
€ 1.730.052
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Spaans, Portugees
Meer dan 39 jaar is Tucker Mobile Home Sales een gelicentieerde en gebonden Broker die de huidige eigenaren van manufactured & mobile homes vertegenwoordigt met het oog op bijstand bij de eigendomsoverdracht aan gekwalificeerde kopers. Onze belangrijkste zakelijke focus is de verkoop van vervaardigde woningen gelegen in het land gehuurde leeftijd beperkt volwassen gemeenschappen in Indian River County en de omliggende gebieden. Ik ben ook een licentie REALTOR / Makelaar haar voor 39 jaar en ons bedrijf is Vero Realty Advisors LLC., gespecialiseerd in residentiële huis en condo verkoop en aanbiedingen. We ontvangen dagelijks vragen van alle regio's van de Verenigde Staten en zelfs Oost-Europa over woningen beschikbaar voor verkoop. We hebben een geweldige verwijzing bedrijf van eerdere klanten en veel van onze verkoop worden rechtstreeks gegenereerd uit uw internet vragen! Onze "nieuwere generatie" van vervaardigde huizenkopers is opgeleid en computer savvy. U besteedt veel tijd en moeite onderzoek naar huizen en gebieden via het internet om alle informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen verzamelen. U wilt het beste huis en de gemeenschap voor uw "Lifestyle" We reageren snel op alle e-mails en telefooncontacten en beantwoorden professioneel alle gestelde vragen. Wij zijn goed geïnformeerd over de regelgeving en de behoeften van alle Vero Beach, Sebastian en North St. Lucie gemeenschappen. Onze lange samenwerking met heeft ons geholpen om veel nieuwe bewoners te genieten van onze prachtige Florida gemeenschappen, "PRAAT MET TUCKER WAAR GOEDE SERVICE NIET MEER KOST".
Mediaanprijs
€ 111.351
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Engels
Mediaanprijs
€ 272.382
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Engels